Milyen az Angelface szépségszalon fodrászat része? Mi a véleményed? Szép ombre hajat csinálnak?
Én nem régen voltam és mondhatnám ,hogy noémi tökéletesen megcsinálta az általam elképzelt színt és formát !!!
És ami nagyon fontos ezt nem csak én gondolom így hanem a bulin a társaságom is,,meg is köszöntem neki másnap köszönöm még egyszer nagyon szépen,és legközelebre is lessz időpontod remélem,,tudom nagyon nehéz bejutni hozzád... sok puszi és köszönet :)))
A 13.keruletben?
A fogatlan nő szépen elintézte a hajam!
Soha többet kupon!
Bár a bejegyzés régi, azért leírom a tapasztalatom, hátha valaki még menne... Ne tegye!
A szalon koszos és igénytelen, a "fodrász" hozzá nem értő és kontár. Nem kérdez nagyon és nem is mond semmit, csak kapkodva tönkreteszi a vendég haját. Ombre-t szerettem volna, ehelyett kaptam egy sárga pacás hajat, emellett az arcom körbe marta a festék, még másnap is piros volt és a szemöldökömet is véletlen kiszőkítette közben... Mikor szóvá tettem, hogy nem tetszik a végeredmény, szeretnék rá megoldást keresni, sértődötten és ingerülten azt a választ kaptam, hogy ez így jó és semmit nem tud már vele csinálni. A hajam borzalmas, SÁRGA és FOLTOS!
Mindenkit óva intek attól, hogy odamenjen!
Én is kuponnal voltam ,bartáságtalan mufurc a fodrász
és a munkája 5 ös skálán 2 minősités nem véletlenül
állandóan a kuponos oldalakon hirdet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!