Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használtatok már Henna hajszin...

Használtatok már Henna hajszinezőt? Mennyi idő alatt ment ki? mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Henna hajszínező nincs, olyan mint a tartós festés.

[link]

2013. ápr. 9. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:

én használtam szinezőt, ami ugye nem festék, hanem csak színező

a színe tetszett, nem nőtt le, hanem folyamatosan tűnt el a hajamról (ez ugyanis nem szívódik be, hanem a hajszálon van rajt)

a baj h 2 hét után kijött (heti 2-3 hajmosással)

2013. ápr. 9. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

én ezek közül használtam

2. válaszoló voltam

2013. ápr. 9. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A henna nem hajszínező, nem tűnik el teljesen a hajból. A színanyag a hajszálak külsejére tapad rá. Nem lehet vele világosítani a hajat, a kialakult szín az eredeti hajszíntől függ, és hogy mennyi ideig van a kikevert festék a hajon. Én por formában szoktam venni, a krém állagút még nem próbáltam.

Elméletileg nem károsítja a hajat, és nem is kopik, de nekem 2-3 héttel a festés után már kicsi kiment belőle. Ez viszont nem ugyanaz a kopás, mint ami vegyszeres festés után van. A hajam ugyanolyan fényes marad, és főleg erős fényben a színe is ugyanolyan élénk.

2013. ápr. 12. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:
én ajánlom !!!!:)
2014. jan. 31. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!