Hány éves kortól szoliztatok?
14/L vagyok es a baratnommel szeretnem elkezdeni a szolizast. Persze nem a szenne egett szolibarnasag a cel, hanem egy egyenletes szep testszin. Tanacsokat varok hogy erdemes elkezdeni, persze nem surun jarnek es eppen annyit amennyi meg nem karos. Ti mikor kezdtetek? Es egy atlag helyre beengednek ennyi idosen? Sokakat igen.
Valaszokat elore is koszonom:)!
Jobb helyeken nem engednek be 18 év alattit.
Rosszabb helyeken meg abban sem bízhatsz, hogy a csöveket megfelelő időközönként cserélik... azaz még több kárt teszel a bőrödben.
17 évesen mentem először szoliba.
Ha ma lennék 17, nem mennék egyáltalán.
Az a barátnőm, aki annak idején hetente, kéthetente járt szolizni, ma legalább 10 évvel néz ki öregebbnek a koránál.
20 éves leszek lassan de nem voltam. Szeretem a porcelánbőrömet, nem zavar, hogy fehér vagyok (nyáron egyébként is le tudok barnulni).
Szerintem ilyen fiatalon felesleges járni.
18éves koromtól járok rendszeresen heti 10 percre kb. 5 éve! nem nézek ki öregebbnek, télen is kicsit barnább a bőröm, nekem a pattanásaimnak kifejezetten jót tett leszárítja őket!
hát 14 évesen lehet azért még korai lenne!
6-os!
12 éve még nem volt olyan szabályozás, hogy 18 éven aluli nem mehet.
én 15 évesen mentem először és nyárra már ku*va jó szinem lett,jó nem lettem olyan hú de csokibarna, de napbarnitott szinem lett, hetente 2 hetente jártam pár hónapig, és max 10 percre. most október óta nem voltam,pénzt se nagyon akarok rá költeni télen úgy se nézik hogy milyen sápadt vagyok(kabátba), mondjuk a pattanásokra nagyon jó, majd májustól lehet megint elkezdek járni, de nyáron max napozok.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!