Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány éves kortól szoliztatok?

Hány éves kortól szoliztatok?

Figyelt kérdés

14/L vagyok es a baratnommel szeretnem elkezdeni a szolizast. Persze nem a szenne egett szolibarnasag a cel, hanem egy egyenletes szep testszin. Tanacsokat varok hogy erdemes elkezdeni, persze nem surun jarnek es eppen annyit amennyi meg nem karos. Ti mikor kezdtetek? Es egy atlag helyre beengednek ennyi idosen? Sokakat igen.

Valaszokat elore is koszonom:)!

2013. ápr. 8. 23:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen voltam először. Be fognak engedni, ha a korodnál kicsit is idősebbnek nézel ki. Azonban nem teszel jót magadnak azzal, hogy ilyen fiatalon elkezded. Manapság rengeteg pro-kontra szoli érv van, én a helyedben várnék még pár évet.
2013. ápr. 9. 01:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken nem engednek be 18 év alattit.

Rosszabb helyeken meg abban sem bízhatsz, hogy a csöveket megfelelő időközönként cserélik... azaz még több kárt teszel a bőrödben.

17 évesen mentem először szoliba.

Ha ma lennék 17, nem mennék egyáltalán.

Az a barátnőm, aki annak idején hetente, kéthetente járt szolizni, ma legalább 10 évvel néz ki öregebbnek a koránál.

2013. ápr. 9. 02:09
 3/12 anonim ***** válasza:
22/L vagyok, de még sosem voltam. Pedig néha nem ártana, mert hófehér bőröm van sajnos.
2013. ápr. 9. 09:20
 4/12 anonim ***** válasza:

20 éves leszek lassan de nem voltam. Szeretem a porcelánbőrömet, nem zavar, hogy fehér vagyok (nyáron egyébként is le tudok barnulni).

Szerintem ilyen fiatalon felesleges járni.

2013. ápr. 9. 09:23
 5/12 anonim válasza:

18éves koromtól járok rendszeresen heti 10 percre kb. 5 éve! nem nézek ki öregebbnek, télen is kicsit barnább a bőröm, nekem a pattanásaimnak kifejezetten jót tett leszárítja őket!

hát 14 évesen lehet azért még korai lenne!

2013. ápr. 9. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is kb 14 évesen mentem először. Simán beengedtek mindenhová, még plázás szoláriumba is. Én is csak keveset jártam és ritkán. Néhányszor mentem tavasszal, hogy amikor levetkőzök, ne legyek annyira fehér, nyáron már nem jártam. Néha télen is, jó volt egy kis szín, és a meleg szolárium is jó hatással volt a közérzetemre. 26 éves vagyok, már legalább 6 éve nem voltam, de tervezem, hogy ha lesz kedvem, befekszek párszor, így tavasszal. Szerintem a lényeg, hogy ritkán menj, kevés időre, és időnként hagyj időt pihenni a bőrnek, ne járj egész évben, csak évi pár hónapot legfeljebb.
2013. ápr. 9. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:

6-os!

12 éve még nem volt olyan szabályozás, hogy 18 éven aluli nem mehet.

2013. ápr. 9. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Huh, olyan régen lett volna :D
2013. ápr. 9. 12:20
 9/12 anonim ***** válasza:
14 évesen voltam kétszer, de azóta egyszer sem. Szerintem legalább 16 éves korig várni kellene.
2013. ápr. 9. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:

én 15 évesen mentem először és nyárra már ku*va jó szinem lett,jó nem lettem olyan hú de csokibarna, de napbarnitott szinem lett, hetente 2 hetente jártam pár hónapig, és max 10 percre. most október óta nem voltam,pénzt se nagyon akarok rá költeni télen úgy se nézik hogy milyen sápadt vagyok(kabátba), mondjuk a pattanásokra nagyon jó, majd májustól lehet megint elkezdek járni, de nyáron max napozok.

16L

2013. ápr. 9. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!