Színező? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
sziasztok:) próbáltam utánanézni a neten, de mindenki mást írt. Arról lenne szó, hogy nekem szőkés barna hajam van, már 5 centis a lenövésem és tavaly ősszel szőkére festettem. Persze az is kopott szóval most ilyen a színe:
válltól kb még 10 centiig ér a hajam.
Nagyon csábít a gondolat hogy vörös legyek, hófehér bőröm van és kék szemeim, szerintem jól állna, de tudom ha elkezdene lenőni csúnya lenne és állandó festéssel nem tenném tönkre..
ezért csak kb max 2 hónapra lennék az és ilyesmi vörös.
tudom hogy a 24 mosásos nem megbízható de hallottam a palette instant colorról (6-8 mosásos) olyat hopl lehet kapni? És az jó? Nem akarok olyat ami 1 hét alatt kijön de nem akarom hogy ilyen maradjon sokáig.. a másik ha elkezd kikopni akkor ugye nem rózsaszín lesz? ha kicsit narancssárgás az nem baj.. vagy fodrász betudja festeni ilyen színezővel ami majd kijön?
köszönöm előre is:)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!