Ciki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ha nincsen barátom, tudom, hogy nem megyek sehová és biztos vagyok benne, hogy nem kerül le rólam ruhanemű, akkor nagyon gáz, ha nincs szörtelenítve a lábam és a hónaljam?
Egyesek szerint ciki, a karomon lévő apró szőke szőrszálakért is kaptam megjegyzéseket már. Ez annyira elítélendő?
Nem ciki. Amúgy sem tudsz mindig friss, puha, szőrtelen lenni, hacsak nem borotválkozol mindennap. Gyantázni is csak 4hetente érdemes, és van 2hét amikor bizony szőrös a láb, hónalj, bikini.
A karodon meg ha csak szőke pihék vannak, akkor azt hagyjad. Nem kell foglalkozni az epés megjegyzésekkel. Ha fekete hosszú szőrök nőnének, akkor érdemes lenne szőrteleníteni, de így? :)
Egyetértek az elsővel.
Télen pl. elég ritkán szoktam a lábamat borotválni, minek, ha úgysincs barátom és tudom, hogy nem kerülök olyan helyzetbe, hogy lekerülne rólam a ruha. Tesi órán is hosszúnadrágot hordok, mert nagyon hideg van a tesiteremben.
A hónaljamat mondjuk rendszeresen borotválom, mert ott zavar a szőr, és jobban is izzadok tőle.
Szerintem nem ciki, ne foglalkozz ezzel, az a fontos, hogy neked hogy kényelmes.
Nem ciki. ÉLn ugyan tartós kapcsolatban vagyok, de szingliként nekem sem az volt a napi rutinom, hogy szőrtelenítsek. Télen a láb elég gyakran kimaradt, az intim részeket sem kétnaponta szőrtelenítettem, egyedül a hónaljam volt, amit igen, mert az zavar, ha borostás. Egyébként hajlamos vagyok borotválkozás után kipattogzódni, bőrirritációra, úgyhogy külön jó néha pihentetni a dolgot.
Viszont a karomat egyébként sosem szőrtelenítem (régebben előfordult), felesleges. Nem hosszú kanszőr nő rajta, a barátomat nem zavarja, engem sem. Akit meg igen, csukja be a szemét:)
De jókat röhögtem :D
Csatlakozom az előttem szólókhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!