Száraz, pattanásos bőrre?
Egy cipőben járunk xd megmondom őszintén nekem 100%os megoldásom nincs, de picivel jobb lesz ha :
Természetes, natúr szappannal mosol arcot reggel-este utána pedig hiratálsz.nappalit nem tudok ajánlani, de éjszakaiból a kék-lukács akne stop jól hidratál és nyugtat. Picit zsíros, de nem okoz pattit:-) de nem is tüneteti el sajnos:-(
A legfontosabb: valamilyen aha ( tej/ gyümölcs/glikol) savas arcradír olyan rendszerességgel, ahogy bírja a bőröd.. Nekem ez vált be :
[link] picit csípős érzés és nyugi a 35+ semmit nem jelent ( én is 15 vagyok) de ez nekem rengeteget segített. Viszont emellett kéne fényvédőt is használni napközben mert könnyebben megéghetsz. ( persze ez a fajta peeling nem vmi durva, de azért egy 15 faktort ajánlok vagy fényvédős hidratálòt.
Ha tonikot használsz, cseppents a vattára 1-2 csepp teafaolajat és ezzel töröld át az arcod. Viszont vigyázz, ez szárít, viszont ha begyulladt a bőröd hasznos:-D
Remélem picit tudtam segíteni, persze et se teljes megoldás, de legalább javult egy picit nekem.. Ha kérdésed van írj privit:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!