Mi a véleményetek a garnier bb krémről?
Egy újabb felkapott, most még drága , nem túl jó összetevő listájú krém...Nekem eddig garnier termékek közül egyik sem jött se az arctisztító, se krém.
Így a többiben sem bízok már. Persze kipróbálhatod.
De ahogy az első írta, azt osztom!
Nekem a világos árnyalata pont passzolt a bőrszínemhez, viszont iszonyatosan kifényesítette az arcbőrömet, tehát semmi mattító hatása nincsen, fedése rossz és rengeteg pattanásom lett tőle, pedig aztán nekem nem sok volt az életem alatt :S
Most áttértem a Rival De Loop (Rossmann saját márkás terméke) BB krémjére. Ez 100x jobb, mint a Garnier, csak az a baj ezzel, hogy 1 árnyalatban kapható és kicsit elüt a bőrszínemtől, viszont egy kis világosabb púderrel el tudom használni.
21/L
Hmm, érdekes, nekem maximálisan bevált.
Zsíros volt a bőröm, az olajmentes változatát kezdtem használni decemberben, ez februárra eltűnt(hétvégén, bb krém nélkül sem jön elő). A miteszereket is elfedi. Reggelente tempósan biciklizek, meg sem mozdul az arbőrömön, sőt, a havas, esős időt is bírja.
Egy picit nyugtató, hogy nem sok embernek vált be, mert akkor sokáig a piacon marad, hisz általában a sikertermékeket szokás hirtelen levenni a kínálatból:D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!