Fekete hajam van.4 hónapja festem. Mit tegyek előbb ha világosítani akarom?
kérdés: szerinted ha a fodrász, aki ezt tanulta, akinek ez a szakmája, nem tudja megcsinálni, te majd meg fogod tudni? ez miféle gondolkodás?
az emg nyilvánvaló, hogy nem csinálja meg neked elsőre, hiszen ha neked tőből letörik a hajad akkor nála fogsz pattogni,és az ő munkásságát vágod félbe.
De ugyan ez lesz ha magadnak kezded el, foltos lesz-jobb esetben csak, mint a hányás, plusszban még mindenki tudni fogja, hogy idióta vagy. :)
3-mas,én sem rontottam el pedig magamnak csináltam,attól hogy otthon akarja megcsinálni nem idióta,nem béna stb.
és sajnos pl az én fodrászom olyan hogy a hajam jobban károsodott nála mint amikor magamnak csináltam,a nővérem haja annyira eltöredezett nála a szőkítés utána hogy azóta ő is csak magának csinálja mivel jó 10cm-et le kellett vágni utána a hajából,utána váltott fodrászt,a mostanitól csak hullik a haja és amióta hozzá jár nem tud megszabadulni a korpától mivel rákent valamit és elvonult cigizni,ez alig 20 percig tartott neki,úgyhogy néha jobban jár az ember ha magának csinálja a dolgokat,a pénzről nem is beszélve,de szerencsés vagy ha találtál egy normális fodrászt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!