Mit kezdjek a hajammal ha a festést követően a hajtőnél lévő rész színe eltér a többi rész színétől?
3 éve festettem be először a hajam, akkor melírozott volt. Aztán mogyoróbarnából fokozatosan sötétbarna lett de nekem a szőke volt az igazi így újra melírt rakattam bele. Az akkori fodrászom nem akarta leszivatni a hajam mivel meglehetősen káros így a melírom színe sötét sárgásra sikeredett de minél többet volt festve annál hamvasabb lett a színe. (emellett hamvasító samponnal is mostam rendszeresen) A mostani fodrászomtól teljes szőkét kértem viszont először egy elég rossz minőségű és sötétebb árnyalatú szőke festéket vittem magammal és mivel elég nagy volt a lenövésem a teteje inkább hasonlított a világos barnához mint a szőkéhez az alja pedig maradt hamvas szőke. A legutóbbi festésnél palette hajfestéket vittem, aranyszőkét de a tövénél még mindig barnás árnyalatú pedig nem hagytam nagy lenövést! Most, hogy elkezdett lefelé nőni lassan 3 színben "pompázik a hajam és fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy egyenletes színe legyen. Nem akarom leszivattatni a hajam mert nagyon vékonyszálú és teljesen tönkretenné. Azt mondta, hogy vihetem a legvilágosabb szőke festéket legközelebb h befogja a tövét is de én nem akarok nagyon-nagyon világos szőkét hanem egy natúr színt szeretnék. Olyan... Britney szőkét. például.
előre is elnézést kérek a hosszú mondókáért de már elég kellemetlen ez a helyzet, olyan igénytelenül fest a hajam és tanácstalan vagyok. mit tegyek?
köszönöm szépen mindenkinek! :)
nemtudok írni am privátban mert Nálad nem írja ki a privát levél írása ... részt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!