Mi a jó a pattanások ellen?
Figyelt kérdés
El lehet teljesen tüntetni az arcbőrről a pattanásokat vagy csak részlegesen? Milyen szerrel vagy krémmel lehet eltüntetni? A bőrgyógyász mit tud tenni el tudja tüntetni vagy csak javítani tud rajta és mivel?2013. ápr. 3. 19:54
1/6 anonim válasza:
Egyél élesztőt, vagy csinálj arcpakolást! Nekem nagyon jó! Förtelmes íze van, de nem kell sokat enned, csak egy csipetnyit minden nap. Azonnal nem tünteti el, de hosszútávon megéri! A pakoláshoz kb. fél kocka kell, és egy kis tej. Krémszerűre kevered, rákened az arcodra, megvárod, míg megszárad, és a leszedésénél finoman elkezded dörzsölni így bőrradírként is alkalmas :) nekem nagyon pattanásos volt a bőröm, de mostanra egész szép lett :) 14L
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. ápr. 4. 19:48
3/6 anonim válasza:
Én éppen ma hallottam,hogy verj fel tojásfehérjét,és kend fel az arcodra.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok.
De különben nem tudom,hogy ez hatásos-e..:D
5/6 anonim válasza:
Én is pattanásos voltam :/ én jártam mindig kozmetikushoz nagy kezelésre és prestige arctejet és prestige hidratálókrémmel ápoltam az arcomat...ma már gyönyörű az arcom és nagyon gyorsan elmúltak a pattanások :) 16/L
6/6 anonim válasza:
Gyulladt, piros pattanások: akneroxid/aknefug nevű gyógyszertári krémek jók. Sajnos száríthatnak és irritálhatnak, így muszáj mellette irritáló krémeket kenni. DE hatásos legalább:-) sajnos amúgy fényérzékenyít= direktbe ne napozz és mindennap kell a 30/50 faktoros napkrém.
Ha nem gyulladtak: rendszeres kozmetikai kezelés+ normális krémekpl herbline termékek. Nem szabad szárítani a bőrt ilyen esetben. Ősszel/télen esetleg egy hámlasztó kúra is jót tenne, főleg, ha sok a miteszered, de ez is fényérzékenyít, de ezt tényleg csak télre/őszre halaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!