Van valakinek kreatív ötlete újonnan nyíló fodrászüzlet nevének megválasztásához?
Figyelt kérdés
Elsősorban kisgyermekes szülőket várunk az üzletbe, de ezen kívül minden korosztályhoz és nemhez tartozó vendéget örömmel látunk.2009. szept. 20. 15:16
2/5 anonim válasza:
hát nekem ötletem sajna nincs :( de nem tudtam megállni, hogy írjak, az első válaszoló nagyon jót írt :) nagyon találó
4/5 anonim válasza:
Első válaszolóra reagálva, szerintem Magyarországon magyar neve legyen egy fodrászatnak.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor szerinted mi lenne jó? Mert azt valahogy kifelejtetted... Ma már semminek sincs normális magyar neve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!