Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valakinek kreatív ötlete...

Van valakinek kreatív ötlete újonnan nyíló fodrászüzlet nevének megválasztásához?

Figyelt kérdés
Elsősorban kisgyermekes szülőket várunk az üzletbe, de ezen kívül minden korosztályhoz és nemhez tartozó vendéget örömmel látunk.
2009. szept. 20. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Hairytale. :)
2009. szept. 20. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem ötletem sajna nincs :( de nem tudtam megállni, hogy írjak, az első válaszoló nagyon jót írt :) nagyon találó
2009. szept. 20. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, hogy *ne írjak
2009. szept. 20. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Első válaszolóra reagálva, szerintem Magyarországon magyar neve legyen egy fodrászatnak.
2009. szept. 20. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Első vagyok. Akkor szerinted mi lenne jó? Mert azt valahogy kifelejtetted... Ma már semminek sincs normális magyar neve...
2009. szept. 21. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!