Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A krémmánia nevű oldalt 1-2...

A krémmánia nevű oldalt 1-2 éve megújították, azóta használhatatlan. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Régen rendszeresen látogattam, de ez az új design és felület annyira nem felhasználóbarát...

Az előbb a bőrproblémák kategóriában próbáltam a termékekre szűrni és azt írja, hogy "a megadott szűrőkkel nem találtunk krémet". Mindezt úgy, hogy látom, hogy termékek oda vannak besorolva.

ma 18:54
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem is elég szar lett. Bárcsak lenne lehetőség visszaállítani a régit. A kereső nem jól működik, egy márkán belül nem újdonság szerint adja be a termékeket, vásárlásnál is szarakszik ha én vennék és ha tőlem vennének is. Régen sokat használtam, azóta meg egyre ritkábban.
ma 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rosszabb, mint volt.
ma 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kinézetével nincs bajom, tetszik a kezelése is. De egyszerűen használhatatlan lett. A kereső nem működik, a szűrők sem, egy élet, mire valamit betölt. Ha egy konkrét dologra akarok keresni, akkor googleba írom be inkább, nem az oldal keresőjébe. De ha csak nézelődök, pont kereseném, hogy mi lenne nekem az ideális, arra alkalmatlan lett. Először azt hittem, hogy ez csak ideiglenes, és dolgoznak rajta. De ahogy elnézem, ez már így marad. Kár érte.
ma 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is csalódás. Régen rengeteget használtam, most már alig. A kereső siralmas, google-be beírom a termék nevét és utána hogy krémmánia, így megtalálom azt a terméket. De a vélemények száma is megcsappant, ritkábbak az új hozzászólások, kihaltabb az egész. Kár érte.
ma 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!