Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha veszek egy epilátort,...

Ha veszek egy epilátort, mennyi az esélye, hogy annyira fog fájni, hogy nem bírom ki, hogy használhatatlan lesz a szerkezet?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének,eddig csak borotvával szőrtelenítettem. Mennyi idő míg megszokja a bőröm?Azt olvastam valahol,hogy teljesen kibírható,más meg aztmondja sírva fakadt mikor rátette a lábára az epilátort.Mik a tapasztalataitok?Mennyire fáj?És mennyi idő míg megszokja a bőr?Köszi mindenkinek :D
2008. dec. 12. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem alacsony a fájdalomküszöböm, de kibírtam!Viszont elég pepecselős,úgyhogy csak ritkán használom,mert a borotválás hamar megvan!
2008. dec. 12. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Én nem szeretem. Jól bírom a fájdalmat, csak az epilátorral az a baj, hogy nagyon sokáig tart mire végzel vele. Akkor már inkább a gyanta.

Van egy ismerősöm, ő évek óta epilálja a lábát, mert fekete a haja, és sajnos elég erősen szőrösödik is, de nagyon nehezen bírja, sokszor még hány is közben.

2008. dec. 13. 00:12
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Én kb. 20 éve használok epilátort. Semmivel sem tart tovább lehúzni a szőrt, mintha borotvával csinálnád. Csak épp nem kell hozzá viz, borotvahab, csak a gép. Én nagyon szeretem és egyáltalán nem fáj. Mindenhol használom, nem csak a lábamon.
2008. dec. 13. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Minel tobbet csinalod , annal kevesbe faj. Idovel hozzaszoksz. Egy jo epilatorral nem tarthat sokaig (esetleg ha hitvanyat veszel) Csak vegigmesz rajta, akarcsak borotvaval es kitepi a szort, ennyi. Ja es meg annyi hogy borotvalni nagyon gyakran kell de az epilalasnak tartos hatasa van. Ha egy picivel tobb idod kell is ra szanj, nem minden nap kell meg tedd. Szerintem nagyon hasznos es a fajdalom is elviselheto.
2008. dec. 13. 01:58
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
nekem még mindig fáj az epilálás, de kibírom. mivel nem mind egyes szőrszál ugyanolyan gyorsan nő, és így nem is nő vissza egyszerre az egész, azért én olyan 2-3 naponta szoktam, de akkor csak egyszerre pár szálat szedek le (azaz h annyit, amennyi épp ki van nőve). ha megvárom, míg az összes szőrszál kinő, akkor teljesen bevörösödik a lában, eléggé megviseli (nekem mondjuk érzékeny bőröm van)
2008. dec. 13. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
En epilalas utan bekenem szornovekedes lassito kremmel es az tuti, hogy min ket hetig nem no egy cseppet sem.
2008. dec. 13. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Nekem az a tanácsom, hogy mielőtt nekiállsz az epilátor használatának, először gyantázd le a lábad!!! Majd egy hét mulva kezdd alkalmazni az epilátort, és akkor nem fog fájni (annyira) hiszen a gyanta a nagyon erős szálakat már kiszedte. Nekem ez nagyon bevált, és nem is fáj annyira. Én ezt tanácsolom (bár ha alapból gyengébb a szőröd, akkor ne bajlódj a gyantával!)
2008. dec. 13. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Én nehezen szoktam meg az epilátort, a lábamon simán megy, de máshol még most sem bírom. Pedig alapvetően jól tűröm a fájdalmat, sőt intimgyantáztatni is járok sokszor, de egyszerűen nekem szörnyen elviselhetetlen. Szerintem ez teljesen emberfüggő. Vegyél pár gyantacsíkot kipróbálni előszőr:)
2008. dec. 15. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

A lényeg hogy ne a leggagyibbat vedd meg, vagy a legjobb lenne ha vmi ismerősödtől kölcsönkérnéd kipróbálni (persze fertőtlenités után vagy ilyesmi)

Érdemes megvenni a jobb fajtát ami esetleg drágább(az a lényeg hogy minél több kicsi csipesz legyen egymás mellett.

Mert nekem pl. van egy braun sárga kupakos gagyi, kevés a forgórészen a csipesz és ezer évig tart megcsinálni a lábamat vele..(mondjuk sajnos van is szőröm rendesen.:((

A másik az philips satinelle, ezerszer jobb.

Én azt vettem észre hogy vannak napok (állitólag mensi előtt pl.jobban fáj) mikor majd meghalok úgy fáj, van mikor meg semmi bajom.

Mondjuk én is csak a lábamon birom ki, hónalj meg bikinivonalnál olyan vékony érzékeny a bőr hogy azt nem birom ki.

Nekem mindennap kéne borotválnom a lábam hogy oké legyen..sajna:( A borotválás után szúrok mint egy sündisznó, epilálás után pedig finomabban nő vissza.

Szóval ez szőr függő is.

2008. dec. 16. 10:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat...jah és nem én pontoztalak le titeket :S
2008. dec. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!