Ha veszek egy epilátort, mennyi az esélye, hogy annyira fog fájni, hogy nem bírom ki, hogy használhatatlan lesz a szerkezet?
Én nem szeretem. Jól bírom a fájdalmat, csak az epilátorral az a baj, hogy nagyon sokáig tart mire végzel vele. Akkor már inkább a gyanta.
Van egy ismerősöm, ő évek óta epilálja a lábát, mert fekete a haja, és sajnos elég erősen szőrösödik is, de nagyon nehezen bírja, sokszor még hány is közben.
A lényeg hogy ne a leggagyibbat vedd meg, vagy a legjobb lenne ha vmi ismerősödtől kölcsönkérnéd kipróbálni (persze fertőtlenités után vagy ilyesmi)
Érdemes megvenni a jobb fajtát ami esetleg drágább(az a lényeg hogy minél több kicsi csipesz legyen egymás mellett.
Mert nekem pl. van egy braun sárga kupakos gagyi, kevés a forgórészen a csipesz és ezer évig tart megcsinálni a lábamat vele..(mondjuk sajnos van is szőröm rendesen.:((
A másik az philips satinelle, ezerszer jobb.
Én azt vettem észre hogy vannak napok (állitólag mensi előtt pl.jobban fáj) mikor majd meghalok úgy fáj, van mikor meg semmi bajom.
Mondjuk én is csak a lábamon birom ki, hónalj meg bikinivonalnál olyan vékony érzékeny a bőr hogy azt nem birom ki.
Nekem mindennap kéne borotválnom a lábam hogy oké legyen..sajna:( A borotválás után szúrok mint egy sündisznó, epilálás után pedig finomabban nő vissza.
Szóval ez szőr függő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!