Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha lenőtt a szőke hajam, a...

Ha lenőtt a szőke hajam, a tövére mehet szőkítő por?

Figyelt kérdés
Eddig mindig csak festékkel festettem a lenövést,de van 1 2 árnyalatnyi eltérés a hajam töve és vége között.Szeretnám ha mindenhol egyforma lenne,csak félek hogy tőböl letörik a hajam a szőkítőportól.(sötétszőke az eredeti hajam)
2013. ápr. 2. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
6-os vagy 9-es oxit használj az nem káros annyira. nem fog tőből letörni ne aggódj. max fél órára legyen fent, de szerintem 20 perc is elég azt már te látod mikor lesz jó.
2013. ápr. 2. 12:24
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. ápr. 2. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 6-osnál erősebb oxit sosem használok a fejbőrnél. (fodrász vagyok)Azzal is tökéletesen ki lehet szőkíteni a sötét hajat, és nem károsítja a hajat annyira, és a fejbőrt sem irritálja. Ezután természetesen árnyalni is kell a hajat, különben sárga marad.
2013. ápr. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!