A koffeines samponok valóban jók hajhullásra és hajnövekedés serkentésére? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 09:18
1/5 anonim válasza:
Nekem hajhullásra, hajnövekedés serkentésére a Bánfi hajszeszt vált be. Kevésbé hullik a hajam (néhány szál kihullik, de annyi kell is, ez egészséges), sokkal több babahajam lett, egészségesebb, dúsabb a hajam és jobban is nő, mióta használom.
2/5 anonim válasza:
Hajhullásra a legjobb a Herba Vita hajszesz. Koffeines sampont régóta használok már de max a zsírosodás ellen jó.
3/5 Vivien222 válasza:
Én a balea coffeines sampont használom és segít a dm-ben lehet elfogatható áron kapni!
4/5 anonim válasza:
Én kávézaccos pakolással növesztem-erősítem a hajam,nekem bevált:)24l
5/5 anonim válasza:
Balea(dm)Coffein Sampon, Schauma Fito-Koffein sampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!