Hogyan lehetne olyan hajam mint a sztároknak?
Olyan fényes, erős, mint pl. Selena Gomez, Ashley Tisdale...stb.. sok-sok sztár. Vagy kimondottan külföldről kéne rendelnem? Mert ez is megfordult már a fejemben. Köszi előre is! 14/L (am. használok balzsamot mindent =))
Valamint, márkákat is írhattok ;).
vidéki vagyok, szóval a fodrászom, hogy is mondjam? nem a legújabb trendet követi xD. szóval őt már kérdeztem de nem tudott mit mondani. a póthaj meghát... még nem szeretnék ennyi idősen. de azért köszi a válaszokat ;)
(még várok válaszokat :D)
Photoshoppal! mert az csodákra képes, "Photoshop, mert megérdemlem" :D
AMúgy én előállítottam már magamnak olyan hajat amikor a Vámpírok báljára mentünk...rákentem egy Panten hajbalzsamot, egy azonnali regeneráló Swarkopfot és szintén Swarckopf 1 harmadrész pakolás tartalmazó sampont használtam aztán gyógynövényes kéntartalmú gyógysampont is, és a hajam úgy ragyogott mint egy samponreklámban :D örültem neki, mert a Vámpírok bálja nem kis dolog, és ott igazán szép akarok lenni mindíg (Amúgy ez egy musical)
De azzal hogy most ráöntessz valami kulimászt nem lesz szép fényes ahhoz mindenféle kell...ja az én hajam még Avonos napcsókolta miazanyám világosító festékkel is kicsit ki volt fényezve, szóval elég sok minden kellett az eredményhez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!