Fiúk nektek tetszenek az ilyen hajú lányok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és gondolkozom rajta hogy levágatom ilyesmire. [link] Most váll alá érő természetes szőke hajam van, egyenes (nem festett), és gondolkozom rajta hogy nyáron levágatom. Úgyis új suliba megyek.. Lehet nem ártana egy kis változás.2013. ápr. 1. 21:11
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem való egy 14 éves leányzónak
2/9 A kérdező kommentje:
miért?
2013. ápr. 1. 21:24
3/9 anonim válasza:
Szerintem sem való egy 14 évesnek, legalábbis a legtöbbnek nem. De ha neked lesz erőd és türelmed minden reggel a hajadat állítgatni, tupírozni, lakkozni hogy rendesen álljon, ne lapuljon a fejedre, akkor lehet hogy jó. Arcformától is függ, hogy jól áll-e. A fiúknak inkább a nőies hosszú hajak szoktak tetszeni.
4/9 WsAkosWs válasza:
A váll alá érő jobban áll,szerintem.
5/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek áll jó a rövid haj nem jön be.
Egy lánynak szerintem válig érő haja legyen minimum.
6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy nekem jól állna mert ovális arcformám van, és szép arcom.
De nagyon vékony szálú, és egyenes hajam van... Ha nem állítanám be, valószínűleg tényleg folyton a fejemre lapulna...
2013. ápr. 2. 18:10
7/9 anonim válasza:
figyelj,ha rám hallgatsz,csak vállig csináltatsz valami szép frizurát,most ez a divat.
8/9 anonim válasza:
Vágasd le nyugodtan, ha tetszik! Ha meg nem lesz jó, pár hónap alatt úgyis visszanő. A vállig érő haj szerintem nagyon uncsi tud lenni és tucat. Ebbe meg legalább van valami egyedi.
Itt próbálgathatsz: www.happyhair.hu
9/9 anonim válasza:
sziasztok.szerintem a fiatal lányoknak jól áll a rövid haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!