Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy barátnőmnek furcsa haja...

Egy barátnőmnek furcsa haja van. Nem is hullámos nem is göndör. A frufru része pedig nagyon kemény, hihetetlenül kunkorodik, más színű is mint a többi. Csak összefogva tudja hordani és fél h ahol a copf van ott megtörik és le kell váni. Mit tegyen?

Figyelt kérdés

A hajvasaló nem segít rajta, max hőfokon is csak 2 órát bír.

Kezelhetetlenül kunkorodik a frufruja minden fele. Nagyon bántja, hogy nem tud vele mit kezdeni. Azzal piszkáljuk, hogy olyan mint aki belenyúlt a 230-ba.

2013. márc. 30. 20:30
 1/8 anonim válasza:
hát szerintem mennyetek el a fodrászhoz és majd ő tudd mondani valamit meert én nem vagyok haj szakértő.. :)
2013. márc. 30. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
egy tartós hajkiegyenesítést kéne kipróbálni, és táplálni a hajat kívül-belül. pl ricinus olaj, olíva olaj pakolásnak, meg szépség vitaminok. a dm-es olcsó is és eddig jókat hallottam róla.
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha göndör hajat szeretne:dauer, ha simát:keratinos hajegyenesítés. Ezek pár hónapig tartanak. A dauer amúgy roncsolja a hajat, az egyenesítés pedig feltölti
 4/8 A kérdező kommentje:
Ehhez a kreatinos hajkiegyenesítéshez mi kell? Vagy ezt hol csinálják? Mennyibe kerül?
2013. márc. 30. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Fodrász csinálja, otthon nem tudom mennyire lehet. Az ára hajhossztól függ. Nekem kb lapocka-középig ér a hajam, vágással együtt 10 000 ft-ot fizetek. Amúgy nekem egy fél évig bírja, úgy nézve pedig nem olyan drága...:)
2013. márc. 30. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez tényleg nagyon jó áron van. Mert amiről mi hallottunk az 15 ezertől kezdődik, és max 2 hónapig tart. De akkor ez tényleg jónak tűnik, melyik városban csináltattad?
2013. márc. 31. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Pesten
2013. márc. 31. 17:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudnál légyszi pontosabb helyet mondani? Kerület, utca, fodrászat neve? :D
2013. márc. 31. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!