Szerintetek milyen frufru-t vágassak?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldöntehi h milyet vágassak.Ilyen a hajam ,most: [link] Ilyesmikre gondoltam, esetleg ha van más ötletetek azt is mondhatjátok: [link] [link] [link] 2013. márc. 4. 14:06
1/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem azóta van frufrum, amióta tudom, hogy létezem. Először olyan volt, mint az első képen, csak a nyűg volt vele, könnyen zsírosodott, pattanásos lett az egész homlokom.
A harmadik képen oldalfrufru látható, ilyenem van most és tapasztalatból mondom, egyik fodrász sem tudja normálisan megcsinálni. Túlságosan megritkítják, ami szerintem nincs olyan ember, akinek jól állna. Miután megnő, csodálatosan folyton a szemedbe fog esni.Ha rám hallgatsz, nem vágatsz frufrut. 14/L
3/11 anonim válasza:
Szerintem inkább valami Jennifer Aniston-os frizura állna jól neked.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Régebb nekem is volt csak akkor nagyon fent volt... nem tudom elmagyarázni,de nagyon hülyén nézett ki , és azért szeretnék frufrut mert túl magas a homlokom és ha pl felkötöm nagyon furán néz ki, meg változtatni is kéne már rajta egy kicsit.
2013. márc. 4. 14:27
5/11 A kérdező kommentje:
#3 utána nézek.
2013. márc. 4. 14:28
6/11 anonim válasza:
szerintem féloldalasra vágasd. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Na jó megvan. :)
2013. márc. 12. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!