Szerintetek ez a haj szép?
2013. márc. 30. 17:40
11/16 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, akinek ennél ugyan rövidebb, de nagyon hosszú haja van. Öregíti, sokkal jobban állna neki, ha mondjuk csak mell alá érne.
Nekem nem tetszik az ilyen haj.
12/16 anonim válasza:
csúnya, igénytelennek tűnik :)
13/16 anonim válasza:
en mindenkepp vagnek belole ugy 25 cm , en most novesytem a hajamat de max mell ala akarom hogy erjen par cm-vel
14/16 A kérdező kommentje:
Nem,kibontva is ugyaneddig ér.....
2013. márc. 30. 22:57
15/16 anonim válasza:
Szerintem sem szép, tényleg kissé igénytelennek hat, szerintem senkinek sem áll jól az ennyire hosszú. Még, akinek gyönyörű a haja, annak is jobban áll egy rövidebb haj, aminek van valami fazonja.
16/16 anonim válasza:
ez már nem az. max fenékig de annak is a vége ápolt legyen tehát ne ilyen hogy a vállánál tök szép dús a fenekét meg már csak pár ritka szál éri el hanem dús és szép legyen a vége is . lehetőleg U vagy V alakban levágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!