Hogy lesz szép szőke hajam, ha vöröses pigmentű a hajszerkezetem?
Évek óta világos barnára van festve a hajam, amúgyis barna a hajam, csak így legalább szebb a színe.
Szőkítés esetén nem leszek csibe sárga szerencsére, volt már sokszor melírozva a hajam.
Most legutóbb fodrász festette volna világosra, világos hamvas barnát szerettem volna, és a barnára rákent egy 8-as árnyalatú nem tudom milyen márkájú festéket és vöröses világos szőkés-barnás lett, iszonyat volt.
Na 2napra rá sötét szőkével mentem rá és így elfogadható lett.
Szeretnék szép szőke hajat, de hogyan? Kisgyerekem van, nem tudok eljutni sehova, itthon míg alszik meg tudnám csinálni, de mivel?
Régen magamnak melíroztam sapkával szőkítő porral és mindig jó lett.
De most az egészet kellene, mivel csináljak szőkét?
Ráadásul 6500-at kért a fodrász vágással együtt, és két nap múlva 2000-ért vettem még festéket, hogy nézzek ki valahogy, szóval lehet jobb lett volna ha magamnak festem már elsőnek is.
Rövid hajam van, szóval nem gáz, ha leég, majd kinű.............................csak vicc volt.
Rövid hajam , és még rövidebbet akarok, mint PINK-nek.
azért gondolom, hogy vöröses pigmentek vannak a hajamban, mert most a világosítással vöröses sötétszőkés lett, viszont annak idején mikor melíroztam sosem lett sárga a melír, pedig barnára mindigis volt festve már 15 éves korom óta. Szóval nem tudom.
Vagy egyenlőre maradjak most is először a melírnál?
Még egyenlőre egy világos hamvas barnával is beérném melírral. Először festés és utána melír? mert a fodrász most tette bele melírt és utána festette be, de meg sem látszott. Csak pluszba fizettem a melírért feleslegesen.
Szőkítőpor +12% oxival szoktam leszívatni, utána pedig a választott árnyalatú szőkét 3% oxival felkenem és tökéletes. Ha szőkítés után vöröses maradna akkor 9% oxival keverd a festéket. Ha csibesárga akkor 6%-al.
13 éve festegetem itthon magamnak a hajam, többnyire szőkére és ezek a tapasztalataim. Mellesleg a legolcsóbb dolgokat használom mindenből. Fodrászkellékesben veszem. Mert a drogériás többezres festékek egyáltalán nem jobbak.
Szia, nagyon köszönöm, a hasznos tanácsokat. Megfogadom amiket mondtál. Remélem sikerrel járok, legrosszabb esetben mondjuk nem áll jól a szőke, de akkor egyszerűbb a dolgom, befestem valamilyenre.
Sajna már pont bezárt a fodrászkellékes nálunk, most hétvégén akartam megcsinálni, de nem tudtam mit vegyek, hát majd ünnep után megpróbálom. Köszi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!