Frizura göndör hajra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen frizura-formát javasolnátok göndör hajra? Vállnál kicsit lejjebb érő, göndör barna hajam van. Elöl picit rövidebb, amolyan lépcsős lenne, ha látszana a göndörségtől. A vége az utóbbi időben elvékonyodott, mert állandóan copfban hordtam. Ezt a fazon már meguntam, valami újat keresek, még a frufruba is belemennék, bár az viccesen nézne ki, mert felugrana a göndörségtől.. szóval, szivesen fogadom a tippeket! :)2013. márc. 30. 12:53
1/3 nyuffy válasza:
Szia. Nekem ugyanilyen hajam van mint amit leirtál csak még van oldal frufrum is:-) én is mindig felkötöttem de most inkább arra koncentrálok h egészséges legyen és megnövesszem legalább még 10 centit:-) sztem kontyban is hordhatod és néhány helyen kivehetsz pár göndör tincset nagyon jól néz ki illetve oldal frufrut is csinálhatsz hagyhatod göndören is:-)a göndör haj sztem magában kiengedve is tud szép lenni ha ápolt:-)
2/3 anonim válasza:
Ha jól értem vágatni akarsz. Milyen az arcformád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!