Mit tehetnék a jobb, és főleg tartósabb frizura érdekében? Nektek milyen praktikák, termékek váltak be?
Természetesen is hullámos hajam van,viszont hogy jobban tartson,s hogy jobb formája legyen,be szoktam csavarni.Eleinte szuper és rendkívül tartós volt,teljesen begyűrűsödött,egyszerűen gyönyörű volt. :) Ha jól rémlik,Schwarzkopf hajhabot használtam akkor is.
Viszont egy ideje ismételten veszített a tartásából,és csak egy-két napig megfelelő.Igaz,hogy azóta átváltottam zselére,mivel egy idő után ugyanattól a hajhabtól zsírosodni,és összeragadni kezdett a hajam,mint amit eleinte is használtam.
Szeretném,ha ugyanolyan szépen begyűrűsödne,nem ragadna,és tartana.
Fogalmam sincs,mi történhetett a hajammal,akkor is,és most is Schwarzkopf sampont használok,semmin sem változtattam,mégsem sikerül ugyanúgy.
Szerintetek mi lehet a gond?Esetleg vannak tuti,bevált tippjeitek?
Amúgy nincs hosszú hajam sem,inkább rövidnek mondanám.
A válaszokat előre is köszönöm! :)))
Rendkívül köszönöm az "értelmes" választ...
Mégis honnan veszed,hogy festem,és egyéb egészségtelen dolgokat művelek vele?
Még csak nem is hajsütővel göndörítem,hanem szenvedek a hajcsavarókkal.Sosem vasaltam/festettem még a hajamat,ha valami,akkor azok vágják tönkre a hajat.
Az általad leírtak alapján eléggé igénytelennek tűnsz,már bocs.Amikor láttam,hogy érkezett egy válasz,már komolyan felcsillant a szemem,hogy valaki valami ÉRTELMES választ küldött.És nem.Hát,ez van. :)
Köszi a tippet,de én ezt az öntisztulásos dolgot kissé visszataszítónak tartom.Amúgy meg már egyszer próbáltam úgy,hogy nem samponoztam be a hajamat...semmi tartása nem lett,az egész össze-vissza szállt.
Szóval számomra nem ez a megfelelő módszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!