Melyik BB krém jobb? Melyiket ajánlanátok? Esetleg aki tud az véleményt?
Nivea-t semmiképp sem ajánlom,nagyon rossz véleményeket olvastam róla.
A másik 2 szerintem hasonló teljesítményt nyújt,bár én a Helia D-t jobban szeretem.
A Nivea tényleg nem jó, és nekem a Garnier sem vált be...
Helia D-t nem próbáltam, de jó termékeik vannak, szóval biztos jó lehet. :)
Mindet próbáltam ami boltban kapható, a Nivea rettentő sötét, pedig szeretem a Nivea termékeket ezért bíztam benne hogy legalább hidratál, de ez inkább csak tiszta zsírossá tette az arcom, a fedése nagyon kevés, és kiütéseket okoz, ahogy olvastam krémmánián nem csak nekem, másoknak sem vált be.
A Helia-D megbukott mint BB krém, durván kiszárítja a bőrt, a hibákat inkább kiemeli, hacsak nincs tökéletes bőröd akkor látszani fog hogy rajtad van, de abszolút semmi fedése nincs.
Az Eveline még a legjobb a 3 közül, nekem alá kell hidratálni, pedig nincs száraz bőröm, de amúgy nincs gond vele. Van kis fedése, egész jó.
Viszont az összes bolti BB közül én az Essence Pureskint ajánlanám, messze a legjobb, egyetlen gond hogy csak Müllerben kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!