Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha minden nap futok egy órát,...

Ha minden nap futok egy órát, elmúlik a combomról a narancsbőr?

Figyelt kérdés
Viszonylag vékony lány vagyok, a combom hátsó része viszont narancsbőrös..ha midnen nap futok 1 órát, kb mennyi idő alatt múlik el?
2013. márc. 27. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

hát még 1000 dologtól fog függeni.

De pl. barátnőm minden másnap lefut 17 km-t és neki van narancsbőre, és már jópár éve csinálja.

Meg pl. ha nem viszel be elég folyadékot az is befolyásolja. Stb, stb stb.

Ugyanakkor a másik ismerősöm meg állítja, hogy helyes táplálkozással múlt a narancsbőrre. Ő inkább életmódot váltott mint sportolt.

Szóval erre előre kalkulált adat nincs.

2013. márc. 27. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha sok vizet iszol, és normális kaját eszel, akkor javulni fog a helyzet.
2013. márc. 27. 22:40
 3/6 BuuBoci ***** válasza:
Minnél természetesebb kaják + sok víz + mozgás.
2013. márc. 28. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyakrabban kell dugni és elmúlik. Jöhetsz hozzám terápiára
2013. márc. 30. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ettől nem hiszem. Ennél ez összetettebb dolog. Nem szabad kenyeret, tésztát, krumplit enni, szénsavas, cukros dolgokat inni, ezeket iktasd ki az étrendedből. Mozogj sokat, de nem kell rögtön egy órával lestresszelnek a szervezetedet. A fokozatosság a lényeg. Plusz ami kiegészítésként fontos lehet, az a masszázs. Tripleffect és babaolaj keverékével masszíroztam én magam és nagyon jó lett az eredménye, már alig van vmi narancsbőröm (természetesen betartva a fentieket is!)
2013. ápr. 3. 14:53
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 4. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!