Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő után fog látszódni...

Mennyi idő után fog látszódni a szolárium?

Figyelt kérdés

Szeretnék szép barna lenni,eddig 3-szor voltam 5 percre.

Többre nem akarok,mert hetente kétszer járok,és már az is 700 ft..jó,hogy nem sok,de akkor is,ha többre mennék már az azért havonta szép kis költség lenne,de máshol fel sem melegednek a csövek itt meg picit látszik.Voltam tegnap,úgy gondoltam ma is elmegyek,mert holnaptól szünet,stb és sokan lesznek.Kicsit sajnálom mondjuk kidobni a havi 3000 forintot,de szép barna szeretnék lenni,és ehhez szükséges.Ma megyek 4-jére. Hány alkalom kell még,hogy jó barna legyek? Ne szolis ribi barna,csak szép természetes barna! 18/L

[link]

Mint a nőci a barna fürdőruhában.

2013. márc. 27. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Ez a te bőrödtől függ...

Mellesleg amit belinkeltél nem szép barna, hanem ocsmány sötétre sült szolibőr. Ha ilyen akarsz lenni szerintem nem ártana elgondolkodnod hogy mennyire tönkreteszed a bőröd vele. Huszonévesen már 30nak fognak nézni minimum, annyira öregít a szoli, ráncossá, rondává teszi a bőrt, sokakon pigment foltokat is gyárt. Na meg ennyi sok szolizás mellett jó esélyed van a bőrrákra is.

Persze nyilván neked hiába írtam le mindezt mert 18 évesen talán már erről mindről tudtál és mégis szolizol...

2013. márc. 27. 11:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem kértem ,hogy írják le milyen veszélyes,hogy fogok tőle kinézni..ez egyáltalán nem sült,ocsmány bőr,legalábbis szerintem..

Tisztában vagyok azzal,hogy bőrrákot kaphatok tőle..ahogy azzal is,hogy a naptól is,és ezer meg egy dologtól..Nem hinném,hogy heti 1-2 szolizás pár hónapig annyira öregítene majd..

Én így "döntöttem"..számomra sokkal szebb a szép barna bőr,mint a fakult hipós....

2013. márc. 27. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Milyen típusú a bőröd?

Nekem kreol bőröm van, eleinte 4-5 percekkel kezdtem én is álló csokicsöves szoliban. Aztán szépen 6-8 perc kb. 3 alkalommal, mostanra pedig heti 1× nagyon ritkán 2× járok 10-12 percre FEKVŐBE mély barnítóba ami " coffee love-os csövű " ill." cacao love-os csövű " gyorsbarnítóba. És ugy nézek ki mint egy cigány:) Semmiféle szolikrémet nem használok, egyedül egy testápoló olajat, mert érzékeny nagyon bőröm és könnyen kiszárad főleg télen. :) De ugy vettem észre ha testápoló OLAJJAL bekenem magam este v reggel, és aznap vagy másnap megyek szoliba sokkal jobban hat mint szokott! :)

2013. ápr. 2. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:

a lényeg lemaradt

muszáj leszel növelni a percek számát! ill. lehet igy picit drágább lesz a szoli de ha szeretnél vele elérni valami eredményt muszáj leszel rááldozni! Bár nem tudom milyen szoliba jársz, minőségi helyre menj, ahol a csövek is coffe love, vagy cacao love típusú csövek! ( interneten utána tudsz nézni ) az is sokat számít. Ahol lakom itt van ilyen szoli, csak ilyen csövekkel 90 Ft/ percért :) ill. még kedvezményesebb ha bérleted van!

2013. ápr. 2. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem alapból világos, de könnyen barnuló bőröm van. Én havonta 1x megyek 9 percre, és tök jó színem van néhány alkalom után. Eleinte havonta 2x megyek, utána bőven elég nekem a havi 1.
2013. ápr. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!