Mennyi idő után fog látszódni a szolárium?
Szeretnék szép barna lenni,eddig 3-szor voltam 5 percre.
Többre nem akarok,mert hetente kétszer járok,és már az is 700 ft..jó,hogy nem sok,de akkor is,ha többre mennék már az azért havonta szép kis költség lenne,de máshol fel sem melegednek a csövek itt meg picit látszik.Voltam tegnap,úgy gondoltam ma is elmegyek,mert holnaptól szünet,stb és sokan lesznek.Kicsit sajnálom mondjuk kidobni a havi 3000 forintot,de szép barna szeretnék lenni,és ehhez szükséges.Ma megyek 4-jére. Hány alkalom kell még,hogy jó barna legyek? Ne szolis ribi barna,csak szép természetes barna! 18/L
Mint a nőci a barna fürdőruhában.
Ez a te bőrödtől függ...
Mellesleg amit belinkeltél nem szép barna, hanem ocsmány sötétre sült szolibőr. Ha ilyen akarsz lenni szerintem nem ártana elgondolkodnod hogy mennyire tönkreteszed a bőröd vele. Huszonévesen már 30nak fognak nézni minimum, annyira öregít a szoli, ráncossá, rondává teszi a bőrt, sokakon pigment foltokat is gyárt. Na meg ennyi sok szolizás mellett jó esélyed van a bőrrákra is.
Persze nyilván neked hiába írtam le mindezt mert 18 évesen talán már erről mindről tudtál és mégis szolizol...
Nem kértem ,hogy írják le milyen veszélyes,hogy fogok tőle kinézni..ez egyáltalán nem sült,ocsmány bőr,legalábbis szerintem..
Tisztában vagyok azzal,hogy bőrrákot kaphatok tőle..ahogy azzal is,hogy a naptól is,és ezer meg egy dologtól..Nem hinném,hogy heti 1-2 szolizás pár hónapig annyira öregítene majd..
Én így "döntöttem"..számomra sokkal szebb a szép barna bőr,mint a fakult hipós....
Milyen típusú a bőröd?
Nekem kreol bőröm van, eleinte 4-5 percekkel kezdtem én is álló csokicsöves szoliban. Aztán szépen 6-8 perc kb. 3 alkalommal, mostanra pedig heti 1× nagyon ritkán 2× járok 10-12 percre FEKVŐBE mély barnítóba ami " coffee love-os csövű " ill." cacao love-os csövű " gyorsbarnítóba. És ugy nézek ki mint egy cigány:) Semmiféle szolikrémet nem használok, egyedül egy testápoló olajat, mert érzékeny nagyon bőröm és könnyen kiszárad főleg télen. :) De ugy vettem észre ha testápoló OLAJJAL bekenem magam este v reggel, és aznap vagy másnap megyek szoliba sokkal jobban hat mint szokott! :)
a lényeg lemaradt
muszáj leszel növelni a percek számát! ill. lehet igy picit drágább lesz a szoli de ha szeretnél vele elérni valami eredményt muszáj leszel rááldozni! Bár nem tudom milyen szoliba jársz, minőségi helyre menj, ahol a csövek is coffe love, vagy cacao love típusú csövek! ( interneten utána tudsz nézni ) az is sokat számít. Ahol lakom itt van ilyen szoli, csak ilyen csövekkel 90 Ft/ percért :) ill. még kedvezményesebb ha bérleted van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!