Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan hajfesték hogy...

Van olyan hajfesték hogy ammnónia mentes?

Figyelt kérdés

Szőkére szeretném festetni a haja de félek hogy nagy visszatörik megint. eddig 6szor volt festve 1 év alatt ammóniás hajfestékkel. de ennek már 2 éve. szörnyű ami lett vele.. most amónia mentes hajfestéket keresek.. ami nem annyira roncsolja.. vasalni nem vasalom, de nagyon visszatöredezett a hajam még mindíg. száraz is..

szép hosszú szőke hajat szeretnék

válaszotokat előre is köszönöm :)

#egészségesszőkehaj
2013. márc. 26. 08:27
 1/4 gelazso ***** válasza:

miért nem teszel magadnak természetesen?

a dobozon láthatod a bennevalókat.

2013. márc. 26. 08:41
 2/4 A kérdező kommentje:
magamnak tetszek, de másnak így nem..
2013. márc. 26. 09:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy időben én is csak ammóniamentest voltam hajlandó használni, de azóta kiműveltem magam a témában, tanácsolhatom, hogy ne ammóniamentest keress, hanem alacsonyabb ammónia tartalmút, azzal jobban jár a hajad! Az új Alfaparf Cube 3D 0,7%-os például, és mindenhol kapni. [link]

Egyébként nem csak a hajfesték az egyetlen tényező, nekem például sohasem tört, pedig rendszeresen volt szivatva és festve is. Valakinek a legjobb minőség is eltöri.

2013. márc. 26. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Indola NO AM hajfestéke is az.
2013. márc. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!