Hogyan csináljak kevés hajból göndör hajat?
Figyelt kérdés
hajsütővas,hajcsavaró minden ilyen kizárva. hajgöndörítő krém meg minden ilyen szarok nem válnak be:( és a zoknik sem mivel lépcsőzetes a haj! HELP/LINK :OO2013. márc. 24. 15:20
1/2 anonim válasza:
kevés hajból egyszerűbb, mert nem húzza ki a súlya. én úgy szoktam, hogy kivasalom (mert amúgy nekem nagyon söprűs és bolyhos), ketté választom a hajam, benedvesítem (van egy régi hővédős palackom, abba vizet töltöttem, abból permetezem rá), olyan 80%-os száraz legyen. összetekerem mindkét kis részt szorosan, majd feltekerem őket kontyba, olyan Leila hercegnősen, csak én nem középen válaszom el, hanem a fülem vonalánál vízszintesen, így egymás alatt lesz a két kis kontyocska. rögzítem hajgumival és hullámcsattal. ezt megcsinálom délután vagy este, másnap reggelig így hagyom. mikor kiengedem, nagyon göndör és nem szálkás, seprűs :) sőt, így is marad! mondjuk én minden este megcsinálom, úgy is hagyom másnap reggelig, mert ha egyszer csinálnám meg, 2 nap alatt kimenne, így viszont ha akarom, akár a következő hajmosásig göndör marad. vicces, de sokkal tartósabb számomra, mint a hajvasalós, hajgöndörítős, csavarós megoldás, pedig fenékig érő, nagyon dús hajam van, rendesen nehéz, néha már fáj tőle a nyakam és a hátam. és nem is káros! egy próbát megér :)
2/2 anonim válasza:
Én alapól vasalom a hajam de néha göndöríteni is szoktam. Egyszerűen csinálom. Mivel még nem nagyon tudom befonni magamnak a hajam hátul egy copf-ba megkérek valakit h fonja be és másnap reggelig úgy hagyom. Egyszer nagyon göndör lett. + nap múlva jött csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!