Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet a hajam ilyen?

Hogyan lehet a hajam ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Valamilyen csavarókat használ vagy valamilyen krémet vagy kifésüli hogy ilyen a haja? Én is ilyet szeretnék de ha besütöm hajsütővassal vagy becsavarom felugrik és hiába fésülöm ugyanolyan marad.

2013. márc. 21. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én rengetegszer csinálom ilyenre a hajam, viszont én hajvasalóval göndörítem be. A hajam közepétől tekerve húzom át a hajamon a hajvasalót, bal oldalon kifelé, és balra csavarom, jobb oldalon pedig jobbra, ne hagy rajta mert égeti, csak húzd lassan. Nagyobb tincsekbe csináld!

Ha kicsit megigazgatod, akkor összefog állni nagyobb tincsekbe, nem pedig kis göndör tincsekbe...

2013. márc. 21. 13:39
 2/2 Angica0901 válasza:
Én hullámosításnál kerülöm a meleg dolgokat. Este félszáraz hajadat vedd 4 felé, és tekerd fel 4 zoknira úgy, mintha hajcsavaróra tennéd. Minél több zoknit használsz, annál kisebb tincseket tekersz fel, annál böngyörkébb lesz. Ha 3-ra tekered, úgy is szép, hullámos lesz. De szerintem a képen lévő haj hajvasalóval készült. Én is csináltam vele, de a zoknis megoldás kevésbé roncsolja a hajat.
2013. márc. 22. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!