Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan egyenesítsem ki a hajam?

Zakhalaeus kérdése:

Hogyan egyenesítsem ki a hajam?

Figyelt kérdés
Vettem hővédőt minden egyebet, meg vasalót 5-ször áthúztam egy helyen és semmi... mit tegyek?

2013. márc. 19. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
tartós haj egyenesítés fodrásznál :))
2013. márc. 19. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Elég szar hajvasaló lehet ha "ötször áthúztad egy helyen és semmi". Nekem nagyon vastag, göndör hajam van de elég egyszer is átmennem rajta mert jó a hajvasalóm. Amúgy nem felejtetted el bedugni a konnektorba?:D
2013. márc. 19. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

LASSAN kell áthúzni és max 2x egy tincsen...

nem úgy kell hajat vasalni, mintha fésülködnél... -.-

2013. márc. 19. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó hajvasalóval könnyű.
2013. márc. 19. 23:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Kérem szépen jól csinálom és nem is azzal van a baj, de ha meglátjátok az én hajamat...

[link] Kb ilyen csak rövidebb sokkal és fiúba xD

2013. márc. 22. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
az enyém is pont ilyen :) régen én is nagyon nehezen tudtam kivasalni, de már belejöttem és 1 óra helyett 15 perc alatt megcsinálom az egészet pedig rengeteg hajam van :D
2013. márc. 23. 12:10
 7/9 A kérdező kommentje:
És hányszor szoktad áthúzni egy-egy részen? :D
2013. márc. 25. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
egyszer, lassan és úgy szoktam hogy a hajkefét(nem az aminek ilyen cuccok vannak a végein, hanem az a sűrű fajta:D tudod) áthúzom azon a tincsen és "kifeszítem", így szép egyenes lesz és nem kell többször átmenni rajta.:)
2013. márc. 25. 20:02
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :D Majd valamikor kipróbálom, csak kell vennem hajkefét xD
2013. márc. 26. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!