Mi a leghatasosabb krem borre? ( ferfi vagyok)
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 14:45
1/7 anonim válasza:
arc test? mit akarsz krémezni és miért?
2/7 anonim válasza:
Milyen típusú a bőröd? Mi a célod a krémmel? Milyen árkategóriában? satöbbi
3/7 A kérdező kommentje:
Arcra akarom hasznalni, hogy eltavolitsam a miteszereket, es hogy puhabb legyen a borom
2013. márc. 24. 15:50
4/7 A kérdező kommentje:
Az arakkal nem vagyok tisztaba, de lehet draga is,csak jatasos legyen
2013. márc. 25. 10:50
5/7 A kérdező kommentje:
Hatasos
2013. márc. 25. 10:51
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én nem csak krémet javasolok, hanem lemosót és pakolást is. Itt tudsz válogatni a termékek között, ez mind a te problémádra van. Ha rákattintasz a nevére, megtalálod milyen árkategóriába tartozik, mik az összetevők, 5ből hány pontot kapott, illetve elolvashatod az emberek véleményét is. Én a helyedben a hidratálókrémet, pakolások és a lemosók közül is kiválasztanék 1-1 krémet, a hidratálókrém igazából csak a bőr puhításában, táplálásában segít, a lemosó és a pakolás tünteti el a mitesszereket, pattanásokat. Itt az oldal:
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi :))
2013. márc. 25. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!