Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfi fanszőrvágás?

Férfi fanszőrvágás?

Figyelt kérdés
Hogyan? Milyen módszereket ismertek?
2013. márc. 13. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Gyanta vagy borotválás!

Borotválás után erősen ajánlott 2 héten keresztül reggel és este beszórni hintőporral és akkor nem pattogzik ki és nem is viszket utána!

2013. márc. 13. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
kasza
2013. márc. 13. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Szégyen nem szégyen én sosem borotváltam le a fanszőrzetemet,mindig ollóval vágom le

Hiányozna a francnak hogy megerősödjön és gyorsabban nőjjön,elég a hajamat meg az arcszőrzetemet borotválni

2013. márc. 13. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Ollóval mégis hogyan? o_O

Én egyszer próbáltam de majdnem belevágtam a bőrömbe ...

Az nagyon szaporátlan egy vágási módszer ... nem ajánlom senkinek!

2013. márc. 13. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én leborotváltam vagy háromszor, vagy amikor épp olyanom van, de egyébként ha megnő akkor inkább levágom ollóval (Nem, nem húsvágó ollóval kell, kis ollóval), mert a borotválás macerás, erősödik, meg viszket is... -Persze feltéve hogy nincs olyan alkalom amihez előnyösebb lenne kopaszon :)

Amúgy jövőre költözök el itthonról, aztán veszek egy olcsóbb hajvágó gépet, vagy valami szőrtelenítőt, nem hiszem hogy bármi jobb lenne a célra, már akkor is, ha utána te borotválnád/gyantáznád, mert a dzsungelt igen nehéz egyből eltüntetni :D

17F

2013. márc. 13. 20:49
 6/7 anonim válasza:

Kizárt dolog, hogy a szőrszál a levágást követően megerősödik.

Ha ez igaz volna, akkor minden középkorú férfi izmos haj és szakáll szőrzettel sétálgatna.

A szőrzet levágására a legjobb módszer a borotva használata. (Több évszázados találmány.)

2013. márc. 13. 22:14
 7/7 anonim válasza:

Borotválni sose szoktam, max ollóval egészen rövidre.

Mondjuk így még nagyobbnak is tűnik a farkam :D

30F

2021. máj. 7. 11:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!