Férfi fanszőrvágás?
Gyanta vagy borotválás!
Borotválás után erősen ajánlott 2 héten keresztül reggel és este beszórni hintőporral és akkor nem pattogzik ki és nem is viszket utána!
Szégyen nem szégyen én sosem borotváltam le a fanszőrzetemet,mindig ollóval vágom le
Hiányozna a francnak hogy megerősödjön és gyorsabban nőjjön,elég a hajamat meg az arcszőrzetemet borotválni
Ollóval mégis hogyan? o_O
Én egyszer próbáltam de majdnem belevágtam a bőrömbe ...
Az nagyon szaporátlan egy vágási módszer ... nem ajánlom senkinek!
Én leborotváltam vagy háromszor, vagy amikor épp olyanom van, de egyébként ha megnő akkor inkább levágom ollóval (Nem, nem húsvágó ollóval kell, kis ollóval), mert a borotválás macerás, erősödik, meg viszket is... -Persze feltéve hogy nincs olyan alkalom amihez előnyösebb lenne kopaszon :)
Amúgy jövőre költözök el itthonról, aztán veszek egy olcsóbb hajvágó gépet, vagy valami szőrtelenítőt, nem hiszem hogy bármi jobb lenne a célra, már akkor is, ha utána te borotválnád/gyantáznád, mert a dzsungelt igen nehéz egyből eltüntetni :D
17F
Kizárt dolog, hogy a szőrszál a levágást követően megerősödik.
Ha ez igaz volna, akkor minden középkorú férfi izmos haj és szakáll szőrzettel sétálgatna.
A szőrzet levágására a legjobb módszer a borotva használata. (Több évszázados találmány.)
Borotválni sose szoktam, max ollóval egészen rövidre.
Mondjuk így még nagyobbnak is tűnik a farkam :D
30F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!