Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Póthajat szeretnék csináltatni...

Póthajat szeretnék csináltatni. Jó ötlet? Lenn bővebben!

Figyelt kérdés
Mik és mennyire károsak a következményei? Ha levetetem végleg kihullik a hajam vagy lesz vmi káros következménye?
2009. szept. 17. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem túl szakszerűen veszik le akkor a saját hajad is jön le együtt a ragasztottal. Kiritkul azon a területen a haj és utána újra és újra felfogsz rakatni, mert egyrészt hiányzik másrészt meg kevesled a megmaradt mennyiséget főleg ha amúgy vékony szálú a hajad. Végleg nem fog eltűnni arról a részről ettől nem kell félned, de van már a piacon egy új hajhosszabbítási módszer, amivel nem ragasztják a hajat hanem egy szilikonos hüvelybe húzzák bele. Nézz utána, nem rossz és ugyanolyan tartós.
2009. szept. 18. 00:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem hőilesztéssel(Hairdreams) van felrakatva összesen 50 db póthaj kétoldalt mosz haramadjára azaz 15 hónapja.

Úgyhogy csak erről tudok neked véleményt írni, a többi eljárást nem ismerem.

N

2009. szept. 18. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:

elküldte ez a dudva gép :@ szóval nekem ez kényszermegoldás volt, mivel nagyon erősen behullámosodik a hajam kétoldalt, nem állt jól, mindig vasalta, feleőtlen voltam és egyszer leégett. Ráadásul nem akart nőni, soha nem tudtam megnöveszteni amilyenre akarom és még töredezett is nagyon. Szóval nagyon gáz volt.

Mikor az első alkalommal lett a póthaj feltéve, a póthaj alatt nagyon szépen megnőtt a leégett hajam és nagyon gyorsan. Azóta olyan hosszú a hajam, az eredeti, amit mindig szerettem volna, az önbizalmam is nagyobb lett így :)

Hát a következményei...én megkérdeztem a fodrászomat, aki felrakja nekem a hajat, azt mondta van olyan vendége, aki már több éve póthajat rakat fel és nem károsodott az erdeti haja.

Nyílván mikor felteszi a hajat a hő illetve a levételkora ragasztóoldó minimális mértékben károsítja a hajat, de nbem kell nagyon rosszr gondolni. Nekem megérte és éri, mert gyönyörűen helyrejött és megnőtt a hajam.

Az meg nem igaz, ha leveszik a póthajat, akkor kihullik az erdeti. Mikor leveszi akkor valóban hirtelen egyszerre több haj hullik ki, de az azértr van, mert az idő alatt míg a póthaj fent van, a természetes haj nem tud kihullani és akkor a póthaj levételkor jön ki :)

A többi eljárást nem ismerem, így arról nem tudok semmit írni.

Remélem tudtam segíteni.

2009. szept. 18. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ha szakemberre bízod magad , akkor semmilyen káros hatása nincs, nem fog kihullani a hajad, de még csak nem is roncsolja.
2009. okt. 11. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!