Tity kérdése:

Új haj szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Új hajat szeretnék vágatni. A hajam vállig érő, alul göndör. Nem tudom milyen hajat vágassak, vagy növesszem meg. Próbálom göndöríteni hogy jobban nézzen ki, de nehezen lesz hullámos. Valami hajgöndörítő tipp, vagy jó frizura rövid hajúaknak jó lenne. Előre is köszi a segítséget.

2013. márc. 23. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a hajad eleve is hullámos,akkor ne vágasd le nagyon!(tapasztalatból mondom,az enyém is hullámos és rövid és csak a fodrásznál olyan,amilyet akarok )Szerintem vegyél olyan hajszárítót,amihez van ilyen búra szerűség.Csak lefele hajolsz és úgy szárítod azzal a hajad és nekem attól tök jó laza hullámos lesz :)
2013. márc. 23. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:
diffúzoros hajszárítók pontosabban :), ha ilyen készüléket használsz nem árt ha teszel a törölközőszáraz hajadra habot utánna kezd el szárítani nagyobb tincsenként. ha kész akkor fujd át a frizurád hideg levegővel, majd egy gyengébb hajlakkal.
2013. márc. 23. 10:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!