Samanta :) kérdése:
Hónaljszőrtelenítés? Hogy kérdezzem meg anyum?
Figyelt kérdés
hogy mondjam el anyumnak h szőrös a hónaljam, és le akarom borotválni? Ti anno hogy mondtátok/kérdeztétek?2013. márc. 21. 23:00
1/10 anonim válasza:
Én semmit nem mondtam neki, kértem borotvát és ennyi. Nem kell ennek nagy feneket keríteni, tisztában van vele anyud, hogy abban a korban vagy, mikor már szőrösödsz.
2/10 anonim válasza:
Ha anyukád is borotválja az övét, akkor nem lesz semmi probléma, természetesnek fogja találni, hogy neked sem kell ott a szőr. Ha viszont a hónaljkutya megrögzött híve, akkor nehéz lesz meggyőznöd, inkább a zsebpénzedből vegyél önállóan borotvát. Nem egy nagy összeg.
3/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy és az a helyzet áll elő mint amit az előttem levő hozzászóló mondott, hogy anyukád nem borotválja az övét, akkor otthon titokban csináld. Mondjuk amikor nincs otthon. De ha lány vagy akkor megfogja érteni. És lehet hogy még segíteni is fog.
4/10 anonim válasza:
én kihagytam ebből a dologból,nem túl drágán lehet kapni borotvát,vettem magamnak és kész
5/10 anonim válasza:
Anyu, szeretném leborotválni a hónaljamat, kaphatok egy borotvát/megmutatnád hogy kell?
6/10 anonim válasza:
én megemlítettem neki félve hogy leszeretném borotválni..féltem mert akkoriban senki nem borotválta még az osztályban,általános 7-es voltam..nagyon zavart és épp így mondtam hogy ez végett szeretném borotválni.meglepően jól reagált,mondjuk ő azt mondta nincs baj a szőrtelenítéssel,csak megkért hogy ha lehet krémmel csináljam-próbálkozzak először már csak hogy ne erősödjenek a szőrszálak:) tehát ha azt nézed a szőrtelenítő krémek barátságosabbak a szülő számára mint az éles borotvák amitől kipattoghat az ember meg stb-stb:D szülők --.-- :D <3
7/10 anonim válasza:
Jujj 5-ös válaszolónak: ne a hónaljadat, hanem csak a hónaljszőrődet borotváld le :)
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat mindenkinek!!!! :)
2013. ápr. 6. 20:38
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam tegnapig. Mondtam anyumnak, hogy ugye megyünk az osztállyal táborba és ott fürdeni is fogunk és félek, hogy kicikiznek miatta. Azt mondta, hogy megcsinálja nekem. Nem problémázott megnézte és megígérte, hogy ma megcsinálja. Szerintem elkéstem (03-21), de csak mondd el miért szeretnéd és szerintem meg fogja érteni! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Nem késtél el köszönöm a választ! egyébként még mindíg válaszokat várok, mert nem mondtam el anyumnak még, hanem magamnak borotváltam le már 4x, de nem találom a megfelelő alkalmat. Ráadásul a nővéremnek is van elég nagy hónaljkutyája, de őt nem érdekli, nem igazán ad a külsőjére. De a metrón amikor kapasztodott a lecsüngő kapaszkodón, elsüllyedtem a szégyenben amikor hozzámszólt. Tudom hogy ez nem igy kéne legyen, de mindenki őt nézte.....
2013. júl. 4. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!