Melyik a legjobb láb-és honaljszőrtelenítés?
Szerintem hónaljra jobb a gyanta, viszont lábra az epillátor a legjobb. Vagyis nekem ez vált be, mert én lusta vagyok minden nap a szőrzetemmel foglalkozni. Fazonra is gyanta.
Lehet kapni gyantát dm-ben is, én azt a hagyományos gyantát szoktam venni régebben, ami fém tálkában van faspatulával mert az nem ragacsos, az ilyen görgőseket meg lehúzócsíkosokat utálom. Ha te nem, akkor még a lehúzócsíkos jó lehet lábra (de a hagyományosból annyi kell és olyan macera, hogy azt nem ajánlom).
A szőrtelenítő krémek mindegyike kb egyforma, olcsóbbat és drágábbat is próbáltam, de ugye az olyan, mint a borotva, hogy csak a szőr külső részét szedi le, és 2 napon belül már érzed is a borostákat visszanőni. A szőrnövekedés késleltető krém meg ilyenek az bullshit.
Erősíteni egyik se erősíti a szőrt bár a gyantától és az epillálástól (évek alatt) gyengül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!