Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb láb-és...

Melyik a legjobb láb-és honaljszőrtelenítés?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb láb-és honaljszőrtelenítés , ha nem szeretnem epilalni? a boltokban vannak olyan kenőcsök meg habok, amiket jónak állítanak be ? azok tényleg jók, vagy inkább gyantával ? de gyantat lehet kapni dm-ben, meg ilyen helyeken ?
2011. ápr. 26. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hónaljra jobb a gyanta, viszont lábra az epillátor a legjobb. Vagyis nekem ez vált be, mert én lusta vagyok minden nap a szőrzetemmel foglalkozni. Fazonra is gyanta.

Lehet kapni gyantát dm-ben is, én azt a hagyományos gyantát szoktam venni régebben, ami fém tálkában van faspatulával mert az nem ragacsos, az ilyen görgőseket meg lehúzócsíkosokat utálom. Ha te nem, akkor még a lehúzócsíkos jó lehet lábra (de a hagyományosból annyi kell és olyan macera, hogy azt nem ajánlom).

A szőrtelenítő krémek mindegyike kb egyforma, olcsóbbat és drágábbat is próbáltam, de ugye az olyan, mint a borotva, hogy csak a szőr külső részét szedi le, és 2 napon belül már érzed is a borostákat visszanőni. A szőrnövekedés késleltető krém meg ilyenek az bullshit.

Erősíteni egyik se erősíti a szőrt bár a gyantától és az epillálástól (évek alatt) gyengül.

2011. ápr. 27. 00:04
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm ! ez sokat segített !! :)
2011. ápr. 27. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindkettőre a gyantát ajánlom.
2011. ápr. 28. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!