Modellbaba haját marcelhoz hol lehet levágatni olcsón?
Szia!
Nekem nem volt modellem vizsgára és babafejen csináltam a marcellt. Nem tudom mekkora a babafejeteken a haj, de Én levágtam kleopátrára. Na nem a marcell miatt, igy könnyebb volt rajta gyakorolni mást is.
A leges-leges-legjobb az lenne, ha találnátok élő modellt a marcell gyakorlására, sokkal könnyebb egy élő hajon dolgozni, mert a mű, sokkal keményebb. A másik dolog pedig az, ha tényleg kifejezetten arra vágják le, mást nem nagyon tud majd rajta csinálni és nehezebben tudja majd eladni, ha végzett a sulival.
Aha, köszönöm szépen! Persze, gyakorol ő élőn is, pl rajtam:), de a tanműhelybe nem cipelhet be magával:)
Megvetették a babát, hordja is magával, de nem tud rajta gyakorolni, mivel nincs aki levágja ott. Bár lehet hogy csak nekem tűnik soknak az a 10000 Ft.:( Nekem ez elég furcsa dolog, nem is nagyon értem.
Első ismét.
Az rengeteg, annyiért nehogy levágassátok, keressetek mást aki levágja. Mondjuk szép, hogy a saját oktatója, akinek kb. 10 perc lenne, hogy levágja, nem teszi meg ingyen. Hihetetlen milyen emberek vannak! Nekem az oktatóm anno mindenben segitett és meg sem fordult a fejében, hogy pénzt kérjen, bármiért is.
Ha van a családnak fodrásza, akihez jártok, kérdezzétek meg tőle, hátha olcsóbban megcsinálja.
Minden jót!
Énis ide járok iskolába, de a szakoktató ingyen levágná a babafej haját, ha kérnénk és vihetünk be "élő modellt" gyakszira..
nos most vagy a lányod vitte kicsit túlzásba, vagy a szaktanár..
Nem ítélkezem, de szerintem lehetetlen, hogy a szaktanár ennyit elkérne a babafej hajának levágásához, főleg ebben az iskolában.
Ez nálunk is így van..
Habár mégcsak első éves vagyok, de a szakoktató bennt ül és gépezik gyakszin..
A szülői is pont ugyan így..
Órarendváltások havonta- kéthavonta rendszeresen..
Mindent ahogy a tanároknak jó, de a mi véleményünk nem számít.. (:
Ezt sajnos el kell fogadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!