Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Modellbaba haját marcelhoz...

Modellbaba haját marcelhoz hol lehet levágatni olcsón?

Figyelt kérdés
a lányom fodrászsuliba jár (Bp-Sisy) és a szakoktatója csak 10000 Ft-ért vállalná a babafej hajának a levágását marcell hullámhoz. Tud valaki olyan helyet ahol levágják normális áron? Maga a baba sem került ennyibe:( Mások ezt hogy oldják meg?
2009. szept. 17. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nem volt modellem vizsgára és babafejen csináltam a marcellt. Nem tudom mekkora a babafejeteken a haj, de Én levágtam kleopátrára. Na nem a marcell miatt, igy könnyebb volt rajta gyakorolni mást is.

A leges-leges-legjobb az lenne, ha találnátok élő modellt a marcell gyakorlására, sokkal könnyebb egy élő hajon dolgozni, mert a mű, sokkal keményebb. A másik dolog pedig az, ha tényleg kifejezetten arra vágják le, mást nem nagyon tud majd rajta csinálni és nehezebben tudja majd eladni, ha végzett a sulival.

2009. szept. 17. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Aha, köszönöm szépen! Persze, gyakorol ő élőn is, pl rajtam:), de a tanműhelybe nem cipelhet be magával:)

Megvetették a babát, hordja is magával, de nem tud rajta gyakorolni, mivel nincs aki levágja ott. Bár lehet hogy csak nekem tűnik soknak az a 10000 Ft.:( Nekem ez elég furcsa dolog, nem is nagyon értem.

2009. szept. 17. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első ismét.

Az rengeteg, annyiért nehogy levágassátok, keressetek mást aki levágja. Mondjuk szép, hogy a saját oktatója, akinek kb. 10 perc lenne, hogy levágja, nem teszi meg ingyen. Hihetetlen milyen emberek vannak! Nekem az oktatóm anno mindenben segitett és meg sem fordult a fejében, hogy pénzt kérjen, bármiért is.

Ha van a családnak fodrásza, akihez jártok, kérdezzétek meg tőle, hátha olcsóbban megcsinálja.

Minden jót!

2009. szept. 17. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
HÚHA! Ilyenről én még nem hallottam, hogy a szakoktató csak pénzért vágja le a babafej haját! JÉZUS! AZ az iskola nem is a gyerekekért van, hanem , hogy kisemmizze őket! Én végzős fodrász vagyok és nálunk ilyen kérdés nem merült fel. Ledöbbentem egy kicsit! Amíg lehet váltsatok iskolát szerintem, mert mi az, hogy nem vihet be a lányod a gyakorlatra!? Akkor mégis hogyan?! Az én iskolámban a tandíjon és szerszámaimon kívül semmire sem kell költeni! Jó, hogy nem kérik el tőletek a vízdíjat is! A vízhullámhoz tökéletes a kleopátra frizura, de nem árt tarkóban a hajvégeket levékonyítani. Én ingyen is levágnám a babafej haját, de a legjobb az lenne ha a lányodnak és a többieknek is a hosszabb hajból tanítanának három alaphajvágási formát. Nekünk ezt csinálták. Odaálltunk és felügyelettel, de mi magunk vágtunk!
2009. szept. 18. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Énis ide járok iskolába, de a szakoktató ingyen levágná a babafej haját, ha kérnénk és vihetünk be "élő modellt" gyakszira..

nos most vagy a lányod vitte kicsit túlzásba, vagy a szaktanár..

Nem ítélkezem, de szerintem lehetetlen, hogy a szaktanár ennyit elkérne a babafej hajának levágásához, főleg ebben az iskolában.

2010. jan. 8. 15:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a lányom vitte túlzásba, mert mikor elmesélte nekem, rögtön felhívtam a szaktanárt aki megerősítette, hogy sajnos ez így van, neki nem éri meg olcsóbban ezzel a hosszadalmas, nehéz munkával az idejét pazarolni. Így hát aztán elvittük a belvárosba a Vaszil-hoz a babafejet aki ingyen kedvesen levágta fél óra alatt. Szóval a dolog megoldódott. Nem tudom ebben a suliban mit csinálnak az oktatók akkor, amikor oktatniuk kellene, mert a gyerekeknek most volt egy vizsgájuk, ahol az osztályból 6 kivétellel mindenki megbukott. A lányom kettest kapott, holott mindent előírásszerűen és úgy csinált, ahogy az oktatója tanította és előtte otthon is sokat gyakorolt! Én ezt nem értem... (Majd megyek szülőire, csak a szülőiről is egy nappal hamarabb tájékoztatnak, nehogy meg tudjuk szervezni, hogy ott legyünk.)
2010. jan. 8. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nálunk is így van..

Habár mégcsak első éves vagyok, de a szakoktató bennt ül és gépezik gyakszin..

A szülői is pont ugyan így..

Órarendváltások havonta- kéthavonta rendszeresen..

Mindent ahogy a tanároknak jó, de a mi véleményünk nem számít.. (:

Ezt sajnos el kell fogadni..

2010. jan. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!