Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tehetek ennél többet még a...

Tehetek ennél többet még a hajamért?

Figyelt kérdés

Elkezdtem inni mostmár a napi 2-2,5 L vizet, nem vasalom, göndörítem, szárítom, a törölközőbe nem dörzsölöm, vizesen nem fésülöm, használok balzsamot, és hajvégápolót, és ricinus-oliva olajas pakolást egy héte 2x hajnosások előtt, meg van ilyen fejbőrmasszírozó, belinkelek egy képet róla: [link] ezzel szoktam masszírozni a fejem, meg kézzel is időnként, meg az oriflame-nak a hajnövekedést serkentő samponját, balzsamját, és tonikját használom, célom, hogy minnél hamarabb megnőjön a hajam. töredezett hajvégeim nem nagyon vannak, most úgy a hosszabb hajszálak hátul kb a melltartó csatolójáig érnek, de elől rövidebb, ott csak a vállamig kb. Alapjáraton egészséges a hajam, és bár így leírva elég hosszú lett, hogy miket csinálok a hajam érdekébe, avagy mit nem, de gyakorlatban egyáltalán nem megerőltető. Kérdés: Tehetek ennél még többet a hajamért, hogy még gyorsabban nőjjön?

(Bocsánat, hogy kicsit túl hosszú lett, de lelkes vagyok :) )

17/L

2013. márc. 21. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esetleg szedj vitaminokat, mást már nincs mit tenni :)
2013. márc. 21. 02:21
 2/12 anonim ***** válasza:
hűha :D én mondjuk fiú vagyok és nincs hosszú hajam, csak olyan fiús, de én nem vagyok oda a samponokért. az én hajam már megtanult öntisztulni :) csak néha ki kell "rázogatni" meg vízzel szoktam tisztítani néha. a haj növése nem tudom mitől függ, biztos táplálkozástól is. Biotinról hallottam jókat (1000-5000mcg /nap), hogy az jó a hajnak :)
2013. márc. 21. 02:24
 3/12 anonim ***** válasza:
vitaminok, étkezési szokások változtatása, sport :)
2013. márc. 21. 09:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát olyan nagyon egészségesen nem tudok táplálkozni, mert nincs rá anyagi keretem, de nem szoktam gyorséttermekbe járni, meg ilyesmi, de a vitaminokat megpróbálom :)
2013. márc. 21. 15:33
 5/12 A kérdező kommentje:
az ilyen dm-es szépségvitaminok jók? mert nem tudok túl sok pénzt szentelni erre.
2013. márc. 21. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
a das gesunde plus hajvitaminja jó :) 800 ft körül mozog
2013. márc. 21. 16:28
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és hol árulják?
2013. márc. 21. 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:
vegyél sörélesztőt :) nekem az sokat segített,jó hajra,bőrre és körömre :)
2013. márc. 21. 18:21
 9/12 A kérdező kommentje:
van sörélesztőm, de nem szedem... lehet, hogy kéyesen hangzik, de képzelen vagyok naponta 3x5 bogyót bevenni, mert nincs rajta semilyen bevonat, és ocsmány az íze :S
2013. márc. 21. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
én már megszoktam,és a hatás miatt kibírom:D
2013. márc. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!