Mit tehetek ezen pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Egy elég csúnya problémám van, amit nagyon szégyellek. Beszélni is róla, meg egyébként is, és nagyon szeretnék valamit tenni ellene. A fenekemen a combomhoz közelebb és a combomon is elvétve pattanások vannak szinte mindig. Nagyon zavarnak mindenhogy... szerintem nagyon undorító és kiábrándító dolog ez egy lánynál. Nagyon kérlek, segítsetek :(
Nem merek miattuk strandra járni, vagy egyáltalán - friss a kapcsolatom - belefogni a szexualitásba... könyörgöm... köszönöm :(
Hogy tüntethetném el őket? Mit tehetek ellenük?
20/L
2013. márc. 1. 00:58
2/4 anonim válasza:
bőrgyógyász mindenképp ne otthon nyomogasd vagy kenegesd.
Ki kell deríteni az okát lehet allergia vagy valami hiány a szervezetedbe,mindenképp menj el!
3/4 anonim válasza:
Nekem is vannak, bőrgyógyász Dalacin oldatot írt fel rá. (Igaz nekem a hátamon és mellkasomon vannak az igazán csúnyák sajnos.) Nem tudom, lehet-e recept nélkül kapni. Lényegében ez egy alkoholos fertőtlenítő, recepttel mindössze 600 Ft volt. Mikor bekenem őket, csípi picit, de mintha kezdene tőle picikét rendbe jönni (1 hetes használat után) :)
4/4 anonim válasza:
Lehet h szörtelenítes miatt van ha nem ha igen fürdés/szörtelenítes után szórd e hintöporral és ne poszkáld öke mert eze nem olyan pattanások mint ami az arcon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!