Az argán olaj tényleg jó a hajnak? Főleg a hajvégekre gondolok, hogy rendbehozza-e a töredezett végeket. Ha igen, kb. mennyi idő múlva látható eredménye?
És melyik fajta a jó Kallosból? :-)
Szerintetek a melegollós hajvágás sokkal jobb,mint a sima?
Krémmániára menj fel, ott beírhatod a keresőbne hogy Kllos, és csomó termék között nézelődhetsz, csomó véleményt láthatsz de még az összetevőiket is: ) Van egy olyan Kallos, aminek iylen hosszú, lekerekített végű az üvege, és lila körök meg szöveg van rajta. 600 ft körül van. Na én azt szeretem nagyon és van benne makadámdió olaj is, édesmandula olaj, meg még valami ... szerintem szupi, a legtöbben nagyon pozitívan nyilatkoznak róla, és olcsó.
Állítólag a melegolló rögtön lezárja a hajvégeket ezért kevésbé töredeznek, de nem tudok nyilatkozni. Szerintem a sima is megfelel, csak ápold utána a hajadat megfelelően: )
Köszi a válaszokat! :-)
Ricinusolajat használok ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!