Stressz okozhatja az alábbi problémákat?
Nehéz időszakon mentem/megyek keresztül mostanában.
Azelőtt sosem voltam pattanásos, most meg egyik napról a másikra kijöttek, fogalmam sincs, mihez kezdjek velük. :(
Hámlik a szám, hiába kenem naponta.
Már nem ide tartozik, de alig van étvágyam, hiába eszek, akkor is csak fogyok.
hú, mintha én írtam volna a kérdést, csak szerintem nekem a kamaszkortól vannak pattanásaim,és az étvágytalanság pedig attól, hogy lerombolt egy vírus teljesen, nehezen jöttem ki belőle.
Nem lehet, hogy neked is a korodért van? Hány éves vagy?
Köszönöm ezt a kérdést!
Akkor lehet, hogy stressz helyett tanulni kellene, s nem lenne annyi pattanásom és nem fogynék. Az utóbbi 1-1,5 hónapban én is ezt tapasztaltam. Nem használtam más termékeket, mint korábban, nem változtattam nagyon az életmódomon sem, mégis egyre több pattanásom lett, ami alig akart elmúlni. Étvágyam egyenlő a nullával, általában amikor már nagyon nagyon éhes vagyok, elkezdek enni, de pár falat után tele vagyok és nem eszek többet. Már kb. 3 kg-t fogytam és egyre többen megjegyzik, hogy nagyon vékony vagyok, sokkal jobban néztem ki néhány hónapja stb.
De akkor ezek szerint a stressz miatt lehet ez.
18/L
Akkor egy cipőben járunk, kedves utolsó válaszoló.
Remélem, mi hamarabb megoldódik a problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!