Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi ez a pirosasság a bőrömön?...

Mi ez a pirosasság a bőrömön? KÉP! 15/L

Figyelt kérdés

[link]

Hogyan tüntethető el? Alapozó jól fedi, de az nem gyökeres megoldás... hidegre, vagy kimelegedésre jön elő

Előre is köszönöm :)

2013. márc. 17. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Rozácea? Ez csak tipp, hiszen nem vagyok bőrgyógyász. Talán elkéne látogatnod egyhez.

Lehet, hogy simán csak jobban kipirul a bőröd a hőváltozáskor mint másoknak, lehet hogy komoly a gond.

2013. márc. 17. 20:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen...szerintem ez rozacea lesz... mit lehetne ellene tenni? :)
2013. márc. 17. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy allergia.
2013. márc. 17. 20:41
 4/8 anonim válasza:
Bőrgyógyász!
2013. márc. 17. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is allergia a tippem. Mióta ilyen az arcod? Használsz valami új terméket? Ha nem, akkor tényleg rozacea lehet.
2013. márc. 17. 22:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem vagyok allergiás semmire sem, ez már azóta ilyen, mióta élek, szóval nem újdonság. Csak mostanra már változtatni szeretnék rajta. Irány a bőrgyógyász? Hm... még akkor is elgondolkodom ott azon a 1,5 órás csúszásban, hogy álljam-e még a sort, talpamon az égető szemölccsel... úgyhogy nem hiszem, hogy ezzel el fogok menni... szerintem rozacea, az elmondottak alapján.
2013. márc. 17. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:

érdekes pár duci v kövérebb barátnőm és édesanyjuknak van ilyen az arcukon

na meg a dagi fiúknak de a legtöbb ismerősöm ezek közül cigizik

de hidegre is kijön

szerintem vitaminhoz köthető a dolog

2013. márc. 17. 23:31
 8/8 A kérdező kommentje:

:))

Van szinte egy csontsovány fiú barátom, neki az egész arca ilyen, ha hideg van.

Láthatod, hogy az én arcom is "kerekecske" de nem vagyok kövér, ill. túlsúlyos, csak alma alakú... kerek arc, széles váll, kevésbé hangsúlyos derék, laposabb fenék, szép lábak...

2013. márc. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!