Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Tity kérdése:

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hajam vékony és ritkán töredezik.Életemben eddig 2-3-szor volt kivasalva a hajam. 3-4 nap után zsírosodik. Mindig bevan lófarokba rakva a hajam mivel nem szeretem kiengedni.Göndör és vállig érő ezért nem szeretem kiengedve. A lófaroktól viszont eléggé hullik a hajam és néha fáj is a fejbőröm. Vasalva tűröm csak el ha kivan engedve, de az kárt tesz a hajnak. Tudtok segíteni hogy hogyan hordjam a hajamat, milyen balzsamot vagy ilyesmit használjak hajhullásra,zsírosodásra. Előre is köszönöm segítséget!!

2013. márc. 17. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el fodrászhoz és vágass valami jó kis frizurát, ami illik az arcformádhoz és tetszik, azt kiengedve is tudnád hordani. Ráadásul a töredezett részektől is megszabadulni, ami szintén fontos dolog.

Egyébként a természetes göndör hajnál nincs is jobb, csak meg kell tanulni ápolni és kezelni.

A lófarkat felejtsd el, mert nagyon töri a hajat, főleg, ha szorosra fogod. Persze néha-néha belefér, de ne legyen rendszeres. Ha mindenképpen fel akarod fogni a hajad, válassz inkább különböző csatokat. Ezek nem törik úgy a hajat, divatosak és remek kiegészítő is lehet!

Nekem amikor nagyon zsírosodott a hajam, csak a naturland kénes sampon vált be. Szinte már naponta mostam volna hajat, mert ha este megmostam, már másnap este zsírosodott. Persze a szüleim nem engedték, amiért akkor nagyon dühös voltam, de ma már tudom, hogy igazuk volt. Kipróbáltam a kénes sampont és 3 hét alatt rendbe hozta a hajamat, már elég volt 4-5 naponta hajat mosni. Mellesleg a heti 2 hajmosás az egészséges, tehát ha 3-4 nap után zsíros a hajad, az nem olyan gázos. :)

Én a balzsamokat nem annyira szeretem, valószínűleg azért, mert nem találtam még meg a tökéleteset. Viszont a kallos placentás és lattés pakolás nagyon bevált, valamelyik mindig van itthon. Mivel ez bevált, mindig ezt használom. Ha sietek és nincs időm, akkor csak pár percig hagyom a hajamon, így balzsamként funkcionál, ha van időm - mint most is - tovább hagyom a hajamon, így jobban ápol, ilyenkor pakolásként funkcionál. :D

Egyébként pedig használj göndör hajra való hajhabot, attól szép tartása lesz a hajadnak. És légy büszke a göndör hajadra, hord kiengedve is, hidd el, nagyon szép a természetes göndör haj!

2013. márc. 17. 19:09
 2/2 Zora242 ***** válasza:
Egy biztos, a lófarkot felejtsd el, mert hosszabb távon maradandó hajhulláshoz vezethet!
2013. márc. 18. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!