Már egy ideje borotválom, először nem kezdett erősödni, de most már ha reggel leborotválom a hónaljam, délutánra már szúr. Sok lányt megkérdeztem, és az epilátort javasolták. Mennyire fáj a hónaljon/lábon? Esetleg a nemiszervnél? És mennyi ideig tart ki? Tudnátok jó minőségű epilátorokat mondani? Kinél mi vált be?
Mihez képest mennyire? Én csak és kizárólagnlábon csinálTAM de nem bírtam. Azóta krém + borotva. Talán nyáron majd nyaralás előtt leepilálom. De amúgy akkor nekem kevésbé fáj ha a szőr nem olyan hosszú.
2013. márc. 17. 11:49
2/6 anonim válasza:
Lábon szerintem nem vészes, ki lehet bírni mondjuk combnál már fáj. Hónaljon egyszer próbáltam, de a végén már sírtam :D azt soha többet. Nemi szerven még nem próbáltam. Márkát nem tudok mondani, mert én is csak kölcsön kaptam még pár alkalomra, szóval nagyon nincs viszonyítási alapom, sőt annak már a nevére se emlékszem. :) 17/l
2013. márc. 17. 11:53
3/6 anonim válasza:
Én egyszer csináltam hónaljon, nekem úgy kisebesedett tőle, hogy mikor már szúrt, még akkor sem tudtam leborotválni, úgyhogy én soha többet ott :)
2013. márc. 17. 11:56
4/6 anonim válasza:
A lábamon csináltam párszor de bőgni tudtam volna, combon még inkább, bikinivolnalról ne is beszéljünk, hónajon meg se próbáltam, köldököm alatt viszont egyáltalán nem fáj :D
2013. márc. 17. 17:28
5/6 anonim válasza:
Nagyon.Első 3-4 alkalommal én is majdnem sírtam,főleg a hónaljnál.Most már nem vészes.Sosem lesz a legkellemesebb élmény,de már abszolút kibírható.Én mindenképpen valami vízállót javasolnék.Az első pár alkalmat nem bírtam volna ki víz nélkül.
2013. ápr. 14. 17:53
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem első alkalommal eléggé fájt. Akkor még csak a lábamon próbáltam, tovább nem jutottam. És tényleg nagyon sokáig tartott. De ettől még nem kell megijedni tőle. A következő alkalmakkal már nem volt vészes, most már pedig egyáltalán nem vészes.
Nekem a hónaljamon pl egyáltalán nem fáj, úgyhogy gondolom ez egyénfüggő. Én intim területen is szoktam. És másokkal ellentétben nekem alul kevésbé fáj, mint felül. És kevésbé pirosodott ki, mint gyantával.
Nekem Philips-em van a legegyszerűbb és teljesen megfelel a célnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!