A hajszinező kréta és a pasztelkréta ugyanaz?
Figyelt kérdés
Olyan furi soha nem gonoltam volna, és ha nem ugyanaz akkor ugyanaz a hatás v. tényleg semmi köze a kettőnek?2013. márc. 17. 09:06
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, mi az a hajszínező kréta, de pasztellel rajzolni kell. Papírra.
3/9 A kérdező kommentje:
2013. márc. 17. 14:04
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ugyanaz-e,de én a múltkor sima pasztellkrétával is meg tudtam csinálni a hajam végét rózsaszínre, pedig sötétbarna :)
5/9 anonim válasza:
Kedves Második!
Ma már van olyan pasztellkréta is, amely beszínezi a hajat!:)
8/9 anonim válasza:
NEM UGYANAZ!!! A pastel krétát azért találták ki, hogy rajzolj/színezz vele. Nem azért hogy a benne lévő anyagokkal tönkre tedd a hajad és mindent összefogj. A hajszínező krétát azért találták ki, hogy a HAJADAT színezd/festd, nem azért, hogy rajzolj vele. Azok a az anyagok amik benne vannak, (a pastel krétával ellentétben)NEM károsírják a hajad, több ideig tart mire kikopik és nem fog össze mindent. Szóval még egyszer : NEM UGYANAZ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!