Ricinusolaj tényleg megnöveszti a hajat és nem fog nagyon töredezni?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, előre is köszönöm. :)2013. márc. 16. 20:58
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
A ricinusolaj tényleg növeszti a hajat, csak nagyon alaposan ki kell mosni. Ezt csak krémes samponnal tudod megtenni, nem pedig olajossal. Érdemes kicsit megmikrózni az olajat mielőtt felkened a hajadra, amit szerintem hajfestő ecsettel lehet a legkönnyebben felvinni. Utána érdemes "follpakkal" betekerni és arra törölközőt tenni. Pár órát úgyhagyni :)
3/6 anonim válasza:
Tévhit. A ricinusolajnak nincs hajnövesztő hatása, sőt egyáltalán semmi jó hatása nincs a hajra. Töredezett hajvégekre pedig a kókuszolaj jó.
4/6 anonim válasza:
Én 9 hónapig használtam, hetente többször is pakolásként, de nem nőtt egyátalán gyorsabban, ugyanúgy havi kb 1 centit, talán nem töredezett annyira.
5/6 anonim válasza:
Na akkor most elmomdom, hogy vègre mindenkinek tisztázva legyen:
- a ricinus olaj nem növeszti, hanem a hajhagymákat ápolja, ezért úgy tűnik, hogy hosszabb lesz, de valójában csak nem hullik a hajad, így több ideje van nőlni kihullás előtt !!!
6/6 David Vanessza0001 válasza:
Teleg mondjatok mar el a frankot mert most kinek hidjek nem tudomm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!