Csajok! Arcápolási és tisztítási tippek?
Ha száraz az arcod, akkor valamilyen hidratáló krémet keress, ami számodra jó lehet. Én a kozmetikusomtól szoktam venni a zsíros bőrömre, mert amúgy vízhiányos vagyok, de ez hidratál, ugyanakkor nem zsírosít (inkább mattit).
Minden reggel és este moss arcot, lehetőleg ne szappannal, mert az még jobban szárítja. Nekem Neutrogénás arctisztítóm van, de sztem az neked nem jó. De tényleg az a legjobb, ha kikérdezel egy kozmetikust, mert ő konkrét termékeket tud ajánlani, elmondja mi a baj a bőröddel és mit használj. Egyáltalán nem szégyen elmenni kozmetikushoz fiúként, az enyém is mindig mondja, hogy mennyi fiú vendége van, mert a bőr az egy olyan dolog, hogy nem csak a lányoknak problémás, de a fiúknál is jó, ha szép ápolt :)
Nekem leginkább a Nivea termékek jöttek be, az Avonosak sosem. Persze ez is típus függő, próbálgasd h melyik válik be, sajnos csak így lehet. Valóban egy jó hidrataló krém sokat segít. Én a gyógyszertárban veszem, az egyáltalán nem drága. Így a téli hónapokban én nem is mindig használok tonikot mert az csak még jobban szárítja a bőrömet, így lefekvés előtt csak ezzel a krémmel kenem be az arcom.
Egyébként még kb 2 hetente leradírozom, és 1 v 2 havonta elmegyek kozmetikushoz.
Nem feltétlen a drága kozmetikus a jó.. Abból is kikell tapasztalni. De krémet sose vegyél tőlük, ezzel nekem kapcsolatban nekem is csak rossz tapasztalataim vannak, tehát engem is mindig lehúztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!