Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Honnan tudhatom hogy az adott...

Honnan tudhatom hogy az adott hajápolóban nincs szilikon?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy hatalmas betűkkel rá van írva hogy "silicone free"? Úgy értem hogy random leveszek egy terméket a polcról, mi az összetevő ami a szilikont takarja?
2013. márc. 16. 14:44
 1/3 anonim válasza:
A szilikonnak szlikonszaga van. Ha a samponnak nincs, akkor nincs benne.
2013. márc. 16. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Megnézed az összetevőket. Minden szilikon, aminek -cane, -cone, -conol, -xane a vége. Ezek mellett még ugyan nem szilikonok, de ugyanúgy viselkednek a hydrolized proteinek, pl. hydrolized wheat protein, és állítólag a lanolin is, amit linaloolnak írnak sokszor. Az már más kérdés, hogy szilikonok közt is van a 2 csoport, a vízoldékony és nem vízoldékony szilikonok.
2013. márc. 16. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A kremmania.hu-n külön adott termékekre tudsz rákeresni, azoknak ott van az összetevőjük és hogy mi micsoda (szil= szilikon, kh= kémiai hámlasztó stb). Nagyon tudom ajánlani azt az oldalt, azóta mindent megnézek ott, elsősorban a vélemények miatt, de nem árt, ha tudom mi van az adott termékben :)
2013. márc. 16. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!