Honnan tudhatom hogy az adott hajápolóban nincs szilikon?
Figyelt kérdés
Azon kívül hogy hatalmas betűkkel rá van írva hogy "silicone free"? Úgy értem hogy random leveszek egy terméket a polcról, mi az összetevő ami a szilikont takarja?2013. márc. 16. 14:44
1/3 anonim válasza:
A szilikonnak szlikonszaga van. Ha a samponnak nincs, akkor nincs benne.
2/3 anonim válasza:
Megnézed az összetevőket. Minden szilikon, aminek -cane, -cone, -conol, -xane a vége. Ezek mellett még ugyan nem szilikonok, de ugyanúgy viselkednek a hydrolized proteinek, pl. hydrolized wheat protein, és állítólag a lanolin is, amit linaloolnak írnak sokszor. Az már más kérdés, hogy szilikonok közt is van a 2 csoport, a vízoldékony és nem vízoldékony szilikonok.
3/3 anonim válasza:
A kremmania.hu-n külön adott termékekre tudsz rákeresni, azoknak ott van az összetevőjük és hogy mi micsoda (szil= szilikon, kh= kémiai hámlasztó stb). Nagyon tudom ajánlani azt az oldalt, azóta mindent megnézek ott, elsősorban a vélemények miatt, de nem árt, ha tudom mi van az adott termékben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!