Mit csináljak? Nagy baj lenne, ha visszatérnék egy kicsit a szilikonhoz?
Figyelt kérdés
Van egy félig teli Gliss Kur fújós hajbalzsamom(a fekete), és nem akarom kidobni, de nagyon elhasználni sem. És néztem is már egy Alverde fújósat is, abba pedig nincs is szilikon, a másikban meg 3 is van. Már legalább 3 hónapja áttértem a szilikonmentes hajápolókra.Szerintetek?2013. márc. 11. 19:48
1/4 anonim válasza:
Miért lenne baj? Nekem a szilikonmentes dolgoktól sokkal rosszabb állapotba került a hajam, mint amilyen a szilikonosoktól. Csomót kellett levágni mindig, elvékonyodott, stb. Két lányról konkrétan tudom, hogy fél évig használtak szilikonmentes termékeket, az egyik 20, a másiknak 15 centit kellett a fél év után levágni a hajából, annyira tönkrement.
Én úgy vagyok, hogy mindig azt használom, amitől a legjobb érzetre a hajam. Samponból szulfátmenteset, mert az nem károsítja és szárítja ki. Balzsamból azt, amitől legcsúszósabb és selymesebb lesz. Kifésülősprayből amitől legkönnyebb fésülni. És nem érdekel, hogy mi van benne, mert nem áldozom fel a hajam egészségét egy divatirányzat miatt. :)
2/4 anonim válasza:
Én is szilikonmentes dolgokat használok,de néha a hajvégeimre rakok egy kis szilikonos hajvégápolót,nekem így sokkal puhább és szebb a hajam,szóval szerintem Te is nyugodtan elhasználhatod,de inkább csak a végekre.:)
3/4 anonim válasza:
Azért,mert most nagy divat lett szilikonmentes hajápolókat használni még nem történik semmi,ha szilikonosat használsz. Gondolj bele,előtte valószínűleg te is hosszú évekig,évtizedekig szilikonosat használtál és bele sem gondoltál,hogy az baj lehet,sőt nem is biztos,hogy tudtad,mi van a samponban pontosan. Volt akkor valami bajod? Nem hiszem. Úgyhogy most sem lesz.
4/4 anonim válasza:
Nézd, neked kell tudnod, hogy mi az, ami bevált és mi az, ami nem. Nekem pl sokkal szebb a hajam, mióta szilikon és parabén mentes termékeket használok, de mint látod, pl az első válaszoló meg épp rosszul járt vele. Ha nem volt problémád a szilikonos termékekkel, akkor egészen nyugodtan elhasználhatod a mostanit. Azt szoktam mondani, ha valami bevált, akkor tök mind1 mi van benne, mert működik és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!