2/9 anonim válasza:
nekem kicsit túl íves. De amugy szé. Viszont ah neked "gyárilag" nincs benne ilyen iv akkor nem lesz ilyen sosem. A másik meg hogy ez azért sminkelve is van.
3/9 anonim válasza:
Nekem magába nem tetszik de deminek nagyon jól áll
4/9 anonim válasza:
most nézem a legtöbb képen, főleg ahol nincs rajta nagy smink nem is is ilyen ives neki szóval ez nagyon festve van. (előző voltam)
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik,csak én a végénél kicsit vastagabbra szeretném :)
2013. márc. 15. 17:45
7/9 anonim válasza:
Szerintem a vége túl vékony, és olyan műnek tűnik az ívétől. Látszik, hogy nem természetes.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszik, túl vastag az eleje és nem gömdölyödik, nagyon szögletes az ív is. Meg ez arcfüggő, kinek mi áll jól, neki nem áll azért sz-arul attól, hogy nekem maga a forma nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!